Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Έχουν πολλή πλάκα ...

Δεν κατάλαβαν, εκεί στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, ότι δεν πρόκειται για 13η σύνταξη αλλά για ένα προεκλογικό παλαιοκομματικό "βοήθημα";
-Γιατί να μας δουλεύουν μάλλον δεν μπορούν!
(Εικόνες από το site του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής)

Tiverious 16-17/12/2016 στον Πολύγυρο


Εκδηλώσεις cafe bar Βινύλιο

και

Σιδηροκέφαλοι, ...να στηρίζουν μνημόνια!

Το πληκτικό θέατρο της “διαπραγμάτευσης”…

Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση, αναζητά φύλλο συκής. Η “διαπραγμάτευση” με την τρόικα κρέμεται από μια κλωστή. Η κυβέρνηση έχει θέσει κόκκινες γραμμές και απειλεί ότι θα προσφύγει στο λαό αν Σόιμπλε και ΔΝΤ της μπήξουν το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο. Πού θα πάνε, όμως, δεν μπορεί, θα κάνουν πίσω στο τέλος γιατί αλλοιώς θα το κάνουμε “Κούγκι” και θα αποσταθεροποιηθεί ολόκληρη η ευρωζώνη. Αυτό το αφήγημα επιχειρεί να πουλήσει, για νιοστή φορά, στον ελληνικό λαό το επιτελείο Τσίπρα, στήνοντας για το σκηνικό μιας χιλιοπαιγμένης παράστασης, που θα ήταν αφόρητα πληκτική αν δεν ξέραμε όλοι τη θλιβερή κατάληξή της.

Στον Παρασκευόπουλο και τους ομοίους του...


Παραμυθοχώρα Στρατωνίου

Για 9η συνεχόμενη χρονιά η Παραμυθοχώρα ανοίγει τις πύλες της Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00. 
Ας μαζευτούμε όλοι για να μπούμε σιγά σιγά στο κλίμα των Χριστουγέννων με εορταστική και χαρούμενη διάθεση. Ας γίνουμε όλοι για λίγο και πάλι παιδιά.
Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους να υποδεχτούμε τον Αγιο Βασίλη.
Τιμή εισόδου.... ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!!
Ημ. Έναρξης 18 Δεκεμβρίου - Ημ Λήξης  1 Ιανουαρίου 
 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ....


Η προστασία του Εθνικού μας Συμβόλου

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε πανεπιστημιακός μου δάσκαλος στον τομέα του Ποινικού Δικαίου, και μπορώ να πω ότι τον εκτιμώ ως νομικό.
Η προσέγγιση του όμως σχετικά με την αποποινικοποίηση της καταστροφής των συμβόλων και δη του εθνικού συμβόλου της σημαίας, δεν αποτελεί απλά πολιτικό ολίσθημα (ειδικά σε δύσκολες συνθήκες όπως οι σημερινές) αλλά και επιστημονικό του ολίσθημα , αντίθετο με τις αρχές του δικαιϊκού μας συστήματος .
Η αποδοκιμασία της καταστροφής ενός εθνικού συμβόλου δεν μπορεί να είναι μόνο κοινωνική , πολιτική ή ηθική όπως υποστήριξε ο ίδιος. Αυτό είναι κάτι πολύ ρευστό και αμφίσημο.

ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ή αλλιώς, Eldorado go home.

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, ιδιαίτερα κατά την τελευταία διετία, μας αναγκάζουν εκ των πραγμάτων να ξανασυστηθούμε μεταξύ μας όπως και με τους γύρω μας.
Αποτελούμε κομμάτι μιας κοινωνίας που μοιραία δυστυχώς συνηθίζει να ζει με τα αδιέξοδα που η ίδια παρήγαγε ή επέτρεψε να παράξουν/ παράγουν άλλοι στις πλάτες της.
Καθημερινά παρακολουθούμε τον αγώνα ενάντια στα μεταλλεία να λοιδορείται, να εμπαίζεται και να αποπροσανατολίζεται από τα εκάστοτε υπουργικά καρέ, τους ντόπιους αυτοδιοικητικούς, κυβερνητικούς και εν γένει θεσμικούς παράγοντες.

Ζωγραφική με χάραξη πάνω σε γυαλί

Η ιστοσελίδα με τις νέες δημιουργίες του Δημήτρη Κυριαφίνη.

Ζωγραφική με χάραξη πάνω σε γυαλί και προσθήκη ακρυλικών χρωμάτων. Πρόκειται για σπάνια τεχνοτροπία στη ζωγραφική.

Επισκεφθείτε την!

ΤΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΔΙΑΣΠΟΡΑ», ΤΗΣ ΕΡΤ3.

Στο χωριό Μουσθένη του Δήμου Παγγαίου βρέθηκε χθες το γυναικείο φωνητικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου «Θαμυριάδες» για το γύρισμα της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Διασπορά», της ΕΡΤ3.
Τις «Θαμυριάδες» καλωσόρισε η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μουσθένης, κα Αμαλία Κλουφά , ο παραγωγός της εκπομπής, κος Θέμης Μαυροπεραστής καθώς και η παρουσιάστρια της γνωστής εκπομπής κα Χρύσα Σάμου-Μητρέγκα.