Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Σώβρακο τη νύχτα...

Ο Πολύγυρος αγαπάει την Άρση Βαρών

Στιγμές ανεπανάληπτες έζησε για τέσσερις μέρες ο Πολύγυρος φιλοξενώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, μια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, που τέθηκε την αιγίδα και την αγκαλιά του Δήμου Πολυγύρου.
Οι μεγαλύτεροι αθλητές της χώρας, ολυμπιονίκες, παραολυμπιονίκες κατέκλυσαν τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου, που γέμισε ασφυκτικά από το φίλαθλο κοινό της πόλης και ολόκληρης της Χαλκιδικής. Επικεφαλής της προσπάθειας τέθηκε ο Έλληνας Πολυολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, που δεν σταμάτησε ούτε για μια στιγμή να φωτογραφίζεται με μικρούς και μεγάλους, να μοιράζει χαμόγελα και αυτόγραφα, να μιλάει για την μεγάλη του αγάπη, την Άρση Βαρών.

Συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Ιερισσό με Γραφείο Συναλλαγών

Μετά τη διάρρευση της πληροφόρησης περί της πρόθεσης της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για την επικείμενη κατάργηση του υποκαταστήματός της στην Έδρα του Δήμου Αριστοτέλη, στην Ιερισσό, εύλογες ήταν οι έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, όπως και της ίδιας της Δημοτικής Αρχής, καθώς το συγκεκριμένο υποκατάστημα καλύπτει τις ανάγκες σε όλη την εμβέλεια της παραλιακής ζώνης του Δήμου Αριστοτέλη, έως και της Μοναστηριακής Πολιτείας του Αγίου Όρους. Το ενδεχόμενο της κατάργησής του θα επέφερε πολλαπλές αρνητικές συνέπειες στην ευρύτερη περιοχή, για την αποτροπή του οποίου ήταν αναγκαίες άμεσες και συντονισμένες ενέργειες.

3ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ από το Σύλλογο Γονέων 3ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου


Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής

Το  Εργατικό Κέντρο  Χαλκιδικής καλεί τα Σωματεία Μέλη του, όλους τους εργαζόμενους του Νομού να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά στη Απεργία των Συνδικάτων στις 8 Δεκέμβρη που αποφάσισε η Γ.Σ.Ε.Ε.
  Η Κυβέρνηση, θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα  σε όσα εργατικά δικαιώματα απόμειναν από τα συνεχή Μνημόνια ψηφίζοντας νέο εργασιακό νόμο. 
Οι ομαδικές απολύσεις θα  απελευθερωθούν.
Η ΕΓΣΣΕ και οι κλαδικές συλλογικές συμβάσεις, με όρους δεσμευτικότητας Και κήρυξης υποχρεωτικότητας δεν θα επανέλθουν.

Χριστουγεννιάτικα καλάθια με το Γλυκό και την Μαρμελάδα της Μίνας!!!


Για αυτές τις γιορτές μπορειτε να κάνετε δώρο τα πρωτότυπα καλάθια μας με το γλυκό και την μαρμελάδα της Μίνας απο το βουνό του Χολομώντα!
Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους!!!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6945-413647 6932-244902

Στιβαχτάρης Γρηγόρης

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ - ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ 2016

Με ιδιαίτερη χαρά αγκάλιασαν τα νήπια της πόλης του Πολυγύρου την διήμερη έκθεση βιβλίου για παιδιά 2,5 – 5 ετών, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο από το Σάββατο 27 έως την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2016 από το Μορφωτικό –Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με το 1ο νηπιαγωγείο Πολυγύρου. Τα παιδιά με τη βοήθεια των γονιών τους ξεφύλλισαν βιβλία, άκουσαν όμορφες ιστορίες και γνώρισαν τους ήρωές τους ταξιδεύοντας σε έναν κόσμο γνώσης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας ενώ την Κυριακή το πρωί διασκέδασαν με την αφήγηση παραμυθιού από τη συγγραφέα – παιδαγωγό Λίλα Στογιάννη.

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών που διεξήχθη στον Πολύγυρο.

Ολοκληρώθηκε ένα από τα πιο επιτυχημένα πρωταθλήματα Αρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών που διεξήχθη στον Πολύγυρο. Στους Ανδρες πρωταθλητής Ελλάδας στέφθηκε ο Πανελλήνιος με 447β. και ακολούθησαν οι ΠΑΟΚ με 391β. και Αριστοτέλης Τριανδρίας με 296β.
Στους Νέους Ανδρες ο Πανελλήνιος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 369β., το ασημένιο μετάλλιο ο Ατλας Καλλιθέας με 255β. και το χάλκινο ο Κύδων Χανίων με 342β.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Β΄ Εθνική, Σ.Α. Στρατωνίου-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου 74-64, highlights

Διαφημίσεις στο γήπεδο Μ.Παναγίας

Ο ΑΣ Ηρακλής Μ.Παναγίας σας ενημερώνει ότι το γήπεδο θα είναι και πάλι έτοιμο σε λειτουργία, από της 10 Δεκεμβρίου 2016 όπου και η ομάδα θα μπει στην φυσική της έδρα την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου. 
Παρακαλούμε τους επαγγελματίες της περιοχής μας όπως ενισχύσουν την ομάδα μας με γηπεδικές διαφημίσεις.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6943510655 & 6945057822
Ένα λιθαράκι απ' όλους μας φτάνει 
για το ιστορικό σωματείο που λέγετε 
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Επιτροπή Αγώνα Πολυγύρου προς Ομοσπονδία και αθλητές Άρσης Βαρών, ο Χορηγός σας σκοτώνει τον τόπο μας!

Οι αγώνες σας έχουν ως «Εθνικό Χορηγό» την Ελληνικός Χρυσός. Η εταιρεία αυτή, καναδικών κυρίως συμφερόντων, προσπαθεί μία δεκαετία τώρα να καταστρέψει τη Χαλκιδική. Προσπαθεί να πραγματοποιήσει μία εξόρυξη της οποίας το μέγεθος και η τεχνική μέθοδος θα φέρει ανυπολόγιστες καταστροφές στον τόπο.

Καταστροφές που ήδη παρακολουθούμε στα νερά και στα ζώα της περιοχής. 
Με την πρόφαση των νέων θέσεων εργασίας καταστρέφουν τους πιο σημαντικούς παραγωγικούς τομείς της Χαλκιδικής. Για 600-700 νέες θέσεις εργασίας που θα έρθουν σε βάθος 9ετίας (και όχι 5 ή 8 χιλιάδες άμεσες θέσεις όπως ακούγεται) θα βάλουν σε τροχιά αφανισμού τις χιλιάδες θέσεις σε αγροτοκτηνοτροφία, αλιεία, τουρισμό και μαζί με αυτές τις έμμεσες θέσεις σε υπηρεσίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.