Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Ο Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Πολυγύρου στηρίζει τις εκδηλώσεις στον Πολύγυρο

Ο Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Πολυγύρου σας ενημερώνει ότι θα είναι ανοιχτό για το κοινό το Λαογραφικό Μουσείο (οικία Καραγκάνη) την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου (πρωί: 11:00-13:00 και απόγευμα: 18:00-20:00), λόγω της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών & Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και λόγω της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών.

Έκθεση Βιβλίου για παιδιά 2,5 έως 5 ετών από το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Με στόχο τη διάδοση της φιλαναγνωσίας από την νηπιακή ακόμα ηλικία το Μορφωτικό –Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» οργανώνει ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ για παιδιά 2,5 έως 5 ετών. Οι μικροί μας φίλοι θα ταξιδέψουν παρέα με το βιβλίο σε έναν κόσμο γνώσης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας και θα συμμετάσχουν σε δράσεις που οργανώνουν οι εκδόσεις «ΒΑΡΦΗ», σε συνεργασία με συγγραφείς και παιδαγωγούς. 
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί:

Δωρεάν προληπτικό έλεγχο αναπνευστικής λειτουργίας-Σπιρομέτρηση στο Κ.Α.Π.Η Ολύνθου

Την Παρασκευή  25 Νοεμβρίου 2016 διοργανώνεται από το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» δωρεάν προληπτικός έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας, στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Ολύνθου.
Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, σε όποιον από τους παρευρισκόμενους το επιθυμεί, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν έλεγχος αναπνευστικής, από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας. Πρόκειται για μια απλή εξέταση που απαιτεί να πάρει κανείς βαθιά εισπνοή και στη συνέχεια να εκπνεύσει με δύναμη, διάρκειας μόλις 5-10΄ λεπτών.
Οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 10.00 το πρωί έως τις 14.00.