Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΠΕ, ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΣΔΙΤ!

Του ΤΑΣΟΥ ΚΑΝΤΑΡΑ*
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για την έγκριση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ), η οποία αφορά τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων Αττικής (ΠΕΣΔΑ). Συνεδρίαση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια και το ζήτημα αφορά τους κατοίκους και τις ζωές πέντε εκατομμυρίων ανθρώπων του Λεκανοπεδίου, απασχόλησε δε και απασχολεί, όλους τους Δήμους της περιοχής, ιδιαίτερα τους κατοίκους που βιώνουν καθημερινά τις εγκληματικές πολιτικές που εφάρμοσαν οι προηγούμενες και συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο, η σημερινή κυβέρνηση.

LONDON International Health Olive Oil Competitions 2017 (London IHOOC 2017)

Το Λονδίνο γίνεται για πρώτη φορά σημείο συνάντησης των καλύτερων παραγωγών ελαιολάδου στον κόσμο μέσα από μια μοναδική διοργάνωση με θέμα την ανάδειξη και προώθηση ισχυρισμού υγείας για τα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα.
Αντιπροσωπευτικά δείγματα αγνού παρθένου ελαιολάδου από όλες τις χώρες και ηπείρους ταξιδεύουν ως τη Μεγάλη Βρετανία για να συμμετάσχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Ισχυρισμού υγείας ελαιολάδου και Συσκευασίας ελαιολάδου “London International Health Olive Oil Competitions 2017” (London IHOOC 2017) ο οποίος θα διεξαχθεί 7 έως 10 Απριλίου στο Λονδίνο.
Ο Διαγωνισμός θα απονείμει βραβεία “London Health Olive Oil Awards” για την κατηγορία: 

Ο Σύλλογος Μεσιτών Χαλκιδικής διοργανώνει σεμινάριο 2 θεματικών ενοτήτων.

Θέματα σεμιναρίου:
1.       Εντολές ανάθεσης και βέλτιστοι τρόποι κατοχύρωσης πληρωμής της μεσιτικής αμοιβής
2.       Κατάσταση αγοράς ακινήτων και εκτίμηση ειδικών ακινήτων

Εισηγητές:
Α. Αποστολίδης Μίλτος
Β. Παπώτης Αριστείδης

Βιβλιοπαρουσίαση, Πολύγυρος 13 Νοεμβρίου 2016


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΣΤΑΓΕΙΡΙΤΗΣ