Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥΒΕ «ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»

Την παρουσίαση του βιβλίου του πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα, Χρήστου Τούβε, «ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πολυγύρου και ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στις 20:00, στο Δημαρχείο.
Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος του Συλλόγου, Ρούλα Αμαραντίδου, ενώ θα προλογίσει η ποιήτρια, Μαρία Τζίκα. Αποσπάσματα θα διαβάσουν τα μέλη του συλλόγου, Ρούλα Τυροβούζη και Ιφιγένεια Κομπόγιαννου. Την παρουσίαση θα κάνει ο ίδιος ο συγγραφέας.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα σερβιριστεί finger food με την ευγενική χορηγία του Συλλόγου Ψυχαγωγίας Εκδηλώσεων και Συσπείρωσης γυναικών Πολυγύρου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ 2

Μια και καταπιάστηκα με τα «παλιά», το έψαξα, και τελικά Συνέλληνες είμαστε μια από τα ΙΔΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΓΥΡΟ ΟΙ «ΑΡΜΟΔΙΟΙ», ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
Φυσικά μιλώ για το χώρο της ΥΓΕΙΑΣ (όχι πως άλλαξε κάτι σε άλλους τομείς προς το καλύτερο), για τις ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ που της εξασφάλισαν οι «αρμόδιοι», οι οποίοι έχουν αποδειχτεί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, αλλά……

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Έναρξη σήμερα της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου που θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. 
Συγκεκριμένα με ανακοίνωση της ΕΣΕΕ οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκινούν σήμερα 1 Νοεμβρίου και θα λήξουν στις 10 Νοεμβρίου 2016. 
Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά από τις 11:00 έως τις 20:00.

Η απάντηση του #block_tee στους ηλεκτρονικούς μπράβους της Eldorado

Με την κατάπτυστη ανάρτηση «ο Ρηγόπουλος στα χνάρια της Ιγγλέζη» το metalleiablog.gr ως άτυπο γραφείο τύπου της Eldorado, για ακόμα μια φορά καταφέρεται συκοφαντικά κατά αγωνιστών του Κινήματος της Χαλκιδικής και αλληλέγγυων συλλογικοτήτων.
Μην αφήνοντας τίποτα που να ενοχλεί τα αφεντικά τους ασχολίαστο, οι κατ΄ επάγγελμα χαφιεδολόγοι του metalleiablog.gr στοχοποίησαν τον Φραγκίσκο Ρηγόπουλο και την παράταξή μας #block_tee Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων και Ανέργων Μηχανικών.

Τσίπρας: το έκτρωμα της Μεταπολίτευσης