Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Τα "συντροφάκια"

Σκίτσο του Π. Ζερβού από την "Εφ.Συν."

Ευχαριστίες

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ μας πένθος για τον θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα, και αδελφού, Δημήτρη Πετρίδη, Γιατρού επί πολλά χρόνια στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Τους εξαιρετικούς Γιατρούς και Νοσηλευτές, όλους τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, και όλους όσοι παρευρέθηκαν κατά την νεκρώσιμη ακολουθία.
Επίσης ευχαριστούμε το Blog RESPENZA της Χαλκιδικής για την υποστήριξη της κοινωνικής ενημέρωσης και επικοινωνίας.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Κύριο Αστέριο Ζωγράφο για την αναγνώριση της ανυστερόβουλης προσφοράς του εκλιπόντος και σε πρακτικό επίπεδο ανέλαβε προσωπικά την κάλυψη των εξόδων της δεξίωσης στο Αχαίνιο.

Φθινοπωρινή συνεστίαση του ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Corso στον Πολύγυρο. 29/10/2016


ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Ανακοινώνεται ότι οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Δήμου Αριστοτέλη, από τη 1 η έως τη 30η Νοεμβρίου 2016, θα μπορούν να υλοτομούν, χωρίς τη καταβολή τιμήματος, καυσόξυλα ατομικών αναγκών από δασικές εκτάσεις που θα τους υποδειχθούν από υπαλλήλους του Δασαρχείου Αρναίας. 
Δικαίωμα υλοτομίας καυσοξύλων έχουν όλοι οι κάτοικοι, που αποδεδειγμένα διαμένουν στη περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και που θα έχουν προμηθευτεί υπηρεσιακό σημείωμα του Δασαρχείου, από το κοινοτικό κατάστημα του τόπου κατοικίας τους, που θα τους δίνει το δικαίωμα υλοτομίας καυσοξύλων ατομικών αναγκών. 

Το εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους στα Λιπάσματα Καβάλας

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Στους αγωνιζόμενους συναδέλφους μας στα Λιπάσματα Καβάλας το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Χαλκιδικής εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοι μας στα Λιπάσματα Καβάλας που αγωνίζονται ώστε να προστατεύσουν τα δικαιώματα τους και τις θέσεις εργασίας τους.

"Έτσι & αλλιώς" στα Βράσταμα


Στην Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ ο Στεριανός Κοτσαμπασόπουλος

Η Χαλκιδική εκπροσωπείται στην ΟΝΝΕΔ , ο Πολυγυρινός Στεριανός Κοτσαμπασόπουλος εκλέχτηκε (ΕΔΩστη νέα Κεντρική Επιτροπής ως ο μόνος από την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας (εκτός Θεσσαλονίκης)
Ο Στεριανός Κοτσαμπασόπουλος ασχολείται με την γεωργία και με την παραγωγή ελιάς ενώ έχει ξεκινήσει και εξαγωγές. 
Είναι πρόεδρος της  ομάδας "Νίκη Πολυγύρου"