Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΚΥΚΛΟΥ ΟΜΙΛΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ


Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ)

Tο νέο νομοθετικό πλαίσιο του Υ.ΠΕ.ΚΑ. ΦΕΚ 2992 (Β) το οποίο εκδόθηκε 19 Σεπτεμβρίου 2016 που αφορά την Οργάνωση και λειτουργία Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων (ΗΜΑ) - ΚΥΑ 43942/4026 υποχρεώνει την εγγραφή και έπειτα την ετήσια καταγραφή των αποβλήτων (που παράγουν ή διαχειρίζονται) τόσο των επιχειρήσεων όσο και τον Οργανισμών Τοπική Αυτοδιοίκησης, συγκεκριμένα
Μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2016 ολοκληρώνεται υποχρεωτικά η ηλεκτρονική εγγραφή και καταχώριση των υπόχρεων στο ΗΜΑ. Οι υπόχρεοι είναι εκείνοι που υπόκεινται σε αδειοδότηση, ειδικότερα:

Τα ψηφοδέλτια των εκλογών στο Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ
<< ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ >>
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΜΕΧΡΙ 11 ΣΤΑΥΡΟΙ)
 1. ΑΔΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 2. ΑΡΔΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  του  ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 3. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 4. ΓΙΑΜΠΟΛΔΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 5. ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
 6. ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 7. ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 8. ΚΑΒΑΚΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 9. ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ
 10. ΜΑΛΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 11. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 12. ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 13. ΤΟΖΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΔΑΜΙΑΝΟΥ
 14. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Βόλεϊ Ανδρών: Α.Ο.Πολυγύρου - Δόξα Αγίου Παύλου


ΑΟΣ ΣΙΘΩΝΕΣ - ΞΕΡΞΗΣ Ν.ΡΟΔΩΝ 60- 45

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του ΑΟΣ ΣΙΘΩΝΕΣ, αφού το Σάββατο επιβλήθηκε εντός έδρας με 60-45 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Νέων Ρόδων. Οι ΣΙΘΩΝΕΣ ήταν αρκετά νευρικοί και αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο και αυτό φάνηκε στα πολλά χαμένα εύκολα καλάθια και ελεύθερα σουτ. Αποτέλεσμα ήταν οι αντίπαλοι να χτίσουν μια διαφορά που έφτασε μέχρι και τους 12 πόντους.
   Στην επανάληψη με πολύ περισσότερη ενέργεια στην άμυνα με μπροστάρηδες τους Κρικελίκο και Καλλιμάνη και την εμπειρία του Αλεξιάδη έγινε ολική ανατροπή πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

" Έτσι & αλλιώς" στα Βράσταμα


Πραγματοποίηση θεματικής εκδήλωσης του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Χαλκιδικής

Σας ενημερώνουμε ότι το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Χαλκιδικής την Πέμπτη 13/10/2016 στις 18:00 μμ, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου θα πραγματοποιήσει θεματική εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων όλων των κλάδων του Δημοσίου, σχετικά με όλα τα φλέγοντα ζητήματα των χώρων της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς και τα θέματα της νέας φορολογικής επιδρομής, του εργασιακού καθεστώτος των Δημοσίων Υπαλλήλων, του ρόλου του Δημοσίου Τομέα στη χώρα μας, των ανατροπών στο συνδικαλιστικό νόμο, των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, των ιδιωτικοποιήσεων, της διαγραφής του χρέους και, τέλος, της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ

Σαράντα μέρες κοσκινίζει λέει η παροιμία, και στην περίπτωση του ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και του «Ελληνικού Συστήματος» η παροιμία αυτή επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο.

Πάνε τρία χρόνια από το σοβαρότατο ατύχημα που είχε, τρία χρόνια που ξεκίνησε για την υπηρεσία του, και άλλαξε από τότε όλη του η ζωή….
Για όσους δεν θυμούνται, η δεν ξέρουν την υπόθεση του Λυκούργου, μεταφέρω περιληπτικά ένα από τα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ δημοσιεύματα που κυκλοφορούν.

Κάλεσμα του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαλκιδικής


O Πάνας Απόστολος στη 3η Συνδιάσκεψη των PES Activists Greece - Ακτιβιστές ΕΣΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάνας Απόστολος, ως εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας Κεντρική Μακεδονία Μπροστά, συμμετείχε στη 3η Συνδιάσκεψη των PES Activists Greece - Ακτιβιστές ΕΣΚ στη Θεσσαλονίκη. Συμμετείχαν, ανάμεσα στους άλλους, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, η Κατερίνα Μάρκου, οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο πρώην Υπουργός Παύλος Γερουλάνος καθώς και προσωπικότητες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αγιονέρι στον Πολύγυρο - χειμερινή σεζόν


ΞΕΣΚΟΥΡΙΑΖΩ

Διεξήχθη στις 2 Οκτωβρίου 2016, με μεγάλη επιτυχία, ο  4ος αγώνας ορεινού τρεξίματος 24 χμ. «ΞεΣκουριάΖω», στο όρος Κάκκαβος, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάλης Παναγίας και από τον Σύλλογο Γυναικών Μεγάλης Παναγίας. Στον αγώνα συμμετείχαν 68 αθλητές. 
Νικητές του αγώνα:
1ος: Νέστορας Αντώνιος, 2ος: Καραμανώλης Κων/νος, 3ος: Ιωαννίδης Παναγιώτης
Νικήτρια στις γυναίκες η Μήτρου Κυριακή.
Επίσης, παράλληλα πραγματοποιήθηκε ο 4ος λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χμ., στον οποίο συμμετείχαν 71 άτομα κάθε ηλικίας.
Νικητές του αγώνα: