Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Αλαβάνος για κυβέρνηση: «Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα»

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί την σφοδρή κριτική του ο Αλέκος Αλαβάνος«Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα».
Ο Αλέκος Αλαβάνος εξάπλωσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για όλα τα έργα που πραγματοποίησε από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα.

Το φώναζαν πριν ξεφτιλιστούν... εντελώς !


Καθαρές κουβέντες

Πριν οι ψεύτες γίνουν πολιτικοί απατεώνες...

Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα...

Πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αιφνιδιαστικά, ανέβηκαν στα θεωρεία της Βουλής και πέταξαν φυλλάδια που έγραφαν «όχι στο ξεπούλημα» και κατά των ιδιωτικοποιήσεων, τα οποία έπεσαν στα έδρανα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Το αίσχος τους το ..."αριστερό"

Tiverious 1/10/16 στον Πολύγυρο


Πωλείται η Ελλάδα – Πρέπει να αντισταθούμε

Του Θανάση Πετράκου μέλος της Π.Γ. της ΛΑ.Ε. και πρώην Βουλευτής Μεσσηνίας 
Το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα Τρίτη 28/9/ με διαδικασίες εξπρές, είναι ένα αντιδραστικό έκτρωμα, το οποίο πλήττει βαρύτατα, την οικονομία και τον λαό.
Το πολυνομοσχέδιο αυτό επιβάλλει μια νέα μνημονιακή ασφαλιστική επιδρομή σε βάρος μικρών και πολύ μικρών επαγγελματικών στρωμάτων και οικονομικών δραστηριοτήτων, η οποία θα οδηγήσει σε νέα εξουθένωση και εξόντωση χιλιάδες, ιδιαίτερα νέους και φτωχούς, επιστήμονες και επαγγελματίες ,τους αγρότες αλλά και μικρές επιχειρήσεις, με συνέπεια την περαιτέρω κλιμάκωση της ανεργίας και της απελπισίας στην κοινωνία μας.

Η Χαλκιδική γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού πραγματοποιήθηκε χθες δείπνο στο ξενοδοχείο Potidea Palace με θέμα την ελιά και το λάδι, προς τιμήν των 90 ανερχόμενων Young Chefαπό όλο το κόσμο που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, με την συνδρομή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.
Κατά τη διάρκεια την ημέρας επισκέφτηκαν περιοχές του Δήμου Νέας Προποντίδας και συγκεκριμένα ένα σύγχρονο ελαιοτριβείο, το Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών & Εργαλείων και το Σπήλαιο Πετραλώνων.

ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Εδώ είμαστε Συνέλληνες και πάλι, με τα «πολλά και διάφορα» που συμβαίνουν στη χώρα μας, στη «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ», στο χώρο της ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ εδώ και χρόνια υγείας.

Γιατί, αν και οι «κυβερνήσεις» της φρόντισαν να κάνουν περικοπές λόγο κρίσης στην υγεία, ΔΕΝ φρόντισαν να κάνουν περικοπές στα ΛΑΜΟΓΙΑ, στους ΚΛΕΦΤΕΣ που την λυμαίνονται, και είναι πολλοί αυτοί αδέλφια, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ είτε βρίσκονται «ψηλά», είτε χαμηλά.

Έτοιμοι να ανακαλύψουν την Χαλκιδική οι Γάλλοι τουρίστες

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό της Χαλκιδικής την ερχόμενη τουριστική περίοδο, σύμφωνα με το ενδιαφέρον που καταγράφηκε από μεγάλους τουριστικούς πράκτορες, στην διεθνή τουριστική έκθεση «IFTM TOP RESA 2016″ που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο «Port de Versailles» στο Παρίσι.
Φέτος, το τουριστικό ρεύμα ήταν αυξημένο από τη Γαλλία προς τον προορισμό μας, σύμφωνα με τις επίσημες αφίξεις του αεροδρομίου Μακεδονία (28.000 Μάιο - Αύγουστο) αλλά και τα στοιχεία της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και φυσικά λόγω των πτήσεων της Ryanair, Transavia και Aegean.