Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς να μη συμπαθήσεις τον Κούγια!!! (Μην τρελαθούμε κιόλας... μόνο για 60΄΄)


ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ

Έχω γράψει πολλές φορές χρονογραφήματα σχετικά με τις πολυδιαφημιζόμενες «Νέες θεραπείες», που βγαίνουν κάθε τόσο για διάφορες Χρόνιες Παθήσεις, «θεραπείες δια πάσαν νόσον».
Πρόσφατα είχα μια συζήτηση με φίλους οι οποίοι είναι χρόνια πάσχοντες, συγκεκριμένα πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, μια πάθηση «απρόβλεπτη» όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς Γιατρούς με ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ στην Πάθηση αυτή, η οποία ΞΕΓΕΛΑ εύκολα ακόμα και Επιστήμονες, που ΔΕΝ ασχολούνται με αυτήν.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΩΝ ΚΕΠΑ

Έχω χάσει και εγώ τον αριθμό των χρονογραφημάτων μου για τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών, τα γνωστά σε όλους Κ.Ε.Π.Α, τα οποία, μπορούν να χαρακτηριστούν και σαν Κέντρα Παραγραφής Αναπηριών, και όπως αλλιώς, σύμφωνα με την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ των ασθενών.

Όταν το «κράτος» αποφάσισε την δημιουργία των ΚΕΠΑ, οι χρόνια πάσχοντες, και τα Άτομα Με Αναπηρίες έλπιζαν στο ΤΕΛΟΣ των όποιων ταλαιπωριών τους από τις τοπικές Υγειονομικές Επιτροπές, και την ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ που είναι το «καλύτερο» στη χώρα μας, έλπιζαν σε ένα σύστημα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, έλπιζαν στα αυτονόητα, σε όλα όσα συμβαίνουν σε κάθε «πολιτισμένη χώρα», μόνο που οι όποιες ελπίδες τους πολύ γρήγορα πήγαν στον σκουπιδοτενεκέ…