Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Αλέξη Τσίπρα, η εξουσία παχαίνει

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε σήμερα στο Καυτανζόγλειο για να παρακολουθήσει φιλικό αγώνα Ελλήνων και Ρώσων βετεράνων, ενώ -μετά την μπάλα που του χάρισε ο Νίκος Γκάλης- του χάρισε μια μπάλα και ο Βασίλης Χατζηπαναγής.
Πολλοί Έλληνες επιθυμούν διακαώς να χαρίσουν κι αυτοί τις μπάλες τους στον Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν είναι ακόμα τόσο μεγάλες σαν τις μπάλες του Γκάλη και του Χατζηπαναγή.

Αγιασμός στον ΑΟΣ «Οι Σίθωνες» για τη νέα αθλητική χρονιά


Αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιθωνίας παρουσία του προέδρου και μελών του ΔΣ του ΑΟΣ «Οι Σίθωνες», των μικρών αθλητών και γονέων.
Στο Κλειστό Γυμναστήριο βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος, Νίκος Χριστοδούλου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Σιθωνίας, Γιώργος Δαλδογιάννης και ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Νικήτης, Τριαντάφυλλος Γιοβανέκος, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή πρόοδο και καλή δύναμη στις ομάδες του ΑΟΣ «Οι Σίθωνες» .

Kύπελλο ήθους της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 στην "Ελπίδα" Πολυγύρου

Η Ελπίς Πολυγύρου δια του εκπροσώπου της Δ. Αραμπατζάκη παρέλαβε το κύπελλο ήθους της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 από τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΧ κ. Εδιάρογλου σε εκδήλωση που έγινε στο τουριστικό περίπτερο Έξι Βρύσες στον Πολύγυρο αποδεικνύοντας και τυπικά την ευπρέπεια και το ευ αγωνίζεσθαι που δίδαξε η ομάδα στους ποδοσφαιριστές της όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αδαμιώτη Ιωάννη,ιδιοκτήτη του καφέ Μπαρ Tiverious για την ευγενική του χορηγία σε αθλητικό υλικό για τις ανάγκες της ομάδας μας.

Μεγάλη μονομαχία. Πολύ ενδιαφέρον!

Βροχές... στη ΔΕΘ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου ΚΑΠΗ Ζερβοχωρίων πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στην Παλαιόχωρα, παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ζερβοχωρίων, Δημήτρη Κοντογιώργη, του Αντιδημάρχου Δήμου Αριστοτέλη, κ. Λαζαρίδη, της Προέδρου του ΝΠΔΔ του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένειας Κυριάκου, του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφώνου Πολυγύρου, Χρήστου Φυλαχτού, των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων Παλαιόχωρας, Ριζών και Γεροπλατάνου, δημοτικών - τοπικών συμβούλων, μελών του ΚΑΠΗ και αρκετού κόσμου.

Επίσκεψη κλιμακιού της Π.Ο.Ε ΟΤΑ στην Χαλκιδική

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΔΕΘ το Σάββατο 10/9/2016,η εκτελεστική επιτροπή της Π.Ο.Ε ΟΤΑ πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε δήμους νομών, αποτελούμενη απο τον Α' Αντιπρόεδρο, Γκιτάκο Βασίλειο,την Ταμία, Παπαδοπούλου Μαρία, τον Γεν.Σύμβουλο Κατσούρο Μάριο και και τον Γεν. Σύμβουλο της ΑΔΕΔΥ, Τσιχλάκη Δημήτριο.

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Σιθωνίας

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος σε μήνυμά του αναφέρει:
«Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Αποτελεί πεποίθησή μας ότι το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου, δημιουργίας και ελπίδας και η Δημοτική Αρχή εργάζεται αποτελεσματικά προς αυτήν την κατεύθυνση.  Η γνώση είναι δύναμη και το να επενδύουμε στη γνώση επενδύουμε στο μέλλον.

Τα προβλήματα της κοινωνίας και του τόπου, δεν προσφέρονται για προσωπικά και πολιτικά οφέλη

Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την Παρασκευή, 09/09/2016 την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Νομού Χαλκιδικής, κ. Γιώργος Βαγιωνάς, προς τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ανασυγκρότησης, με αφορμή το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών στους δήμους της χώρας και μεταξύ αυτών και του Δήμου Αριστοτέλη, με την οποία καταλογίζει «πολιτική ευθύνη» στην Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Ιερισσού, το οποία φέρνει σε αντιδιαστολή με τη λειτουργία του τμήματος της Αρναίας.

ΘΕΜΑ της Χαλκιδικής