Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Όμιλος αντισφαίρισης Πολυγύρου


ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά στη «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ» (για να μη ξεχνάμε που ζούμε), μια χρονιά, με τα γνωστά της θέματα..
Δεν θα αναφερθώ στις όποιες κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, η στις όποιες «ελλείψεις» σε δασκάλους βιβλία, η οτιδήποτε άλλο μπορεί να υπάρξει, γιατί ΟΛΑ αυτά είναι θα έλεγα δευτερεύοντα σε σχέση με τους μαθητές, και ιδιαίτερα τους μαθητές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών.
Εδώ και χρόνια Συνέλληνες «λόγο κρίσης», έχουμε παιδιά, να πηγαίνουν στο σχολείο, και κυριολεκτικά να λιποθυμούν από την πείνα…

Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου

Δυναμικά ξεκινά η νέα χρονιά για το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου, όπου φέτος στο καλλιτεχνικό δυναμικό εντάσσεται το γνωστό γυναικείο φωνητικό σύνολο «Θαμυριάδες».
Οι εγγραφές ξεκινάνε 09/09/2016 και θα ολοκληρωθούν στις 19/09/2016.
Αναλυτικά τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος είναι:

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟΠ

Το ΔΣ του ΑΟ Πολυγυρου με ιδιαίτερη τιμή και χαρα είναι στην ευχαριστη θέση να σας ανακοινώσει οι ξεκινουν οι εγγραφες για τις Ακαδημιες Μπασκετ, Βολλευ και Πινγκ-Πονγκ που αφορουν παιδια ηλικίας από 6  έως 16 ετών για την  περίοδο 2016-2017.
 
Στόχος μας:
Ø      Να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε την κυψέλη άθλησης στον τόπο μας
Ø      Να μάθουμε στα παιδια μας τα μυστικά του κάθε αθλήματος
Ø      Να νιώσουν τη  χαρα της συμμετοχής σε ομαδικό αθλημα
Ø      Να ευαισθητοποιηθούν όλοι σε αξίες
Όπως είναι η ομαδικότητα, η ευγενής άμιλλα, η ανεκτικότητα και η αλληλεγγύη

ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ

Λοιπόν αδέλφια, αυτή η χώρα όσο έχει ΑΥΤΟΥΣ τους πολιτικούς, δεν θα δει χαΐρι και προκοπή με ΤΙΠΟΤΑ.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, βλέπω τα διάφορα παιχνίδια των «κυβερνήσεων», τα οποία είναι τα ΙΔΙΑ, και στο μόνο που διαφέρουν, είναι στο «χρώμα» εκείνων που τα παίζουν.
Οι όποιες «διαφορές» μεταξύ των κυβερνήσεων, είναι ουσιαστικά στα πρόσωπα, και στα ΘΑ που λένε ταΐζοντας σανό στους ψηφοφόρους τους για την ψήφο. ΟΛΑ τα άλλα, είναι τα ίδια, από τις πολιτικές που ασκούν, μέχρι και τα ρουσφέτια.

3o Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων στη Νέα Αφησιά-Σάρτη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρτης «η Αφισιά» διοργανώνει το 3ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, με την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης.
Συμμετέχουν:
1 Επιμορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πυργαδικίων «Αφθόνη»
2 Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Ελευθέριου Κορδελιού
3 Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου
4 Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σφενδάμης "Η Πάλιανη"

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Ελλάδα 2016 Μ.Χ, μια χώρα που ΚΑΠΟΤΕ διακρινόταν από την ΑΝΘΡΩΠΙΑ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της, και σήμερα, ΤΩΡΑ, από την ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ οι οποίοι δυστυχώς, αμαυρώνουν την εικόνα μιας ολόκληρης χώρας με περίσσια άνεση.
Έγραψα πολλές φορές για τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα Άτομα Με Αναπηρίες στη χώρα μας, τόσο από ορισμένους Συνέλληνες, όσο και από μια μερίδα πολιτικών και πολιτικάντηδων, οι οποίοι μάλιστα φροντίζουν να το δείχνουν με πράξεις και δηλώσεις τους.