Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΘ: Δείγματα ελεεινού Θράσους

Δήλωση των Κανταρά Τάσου και Σακούτη Νίκου, Μελών του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

Με αφορμή το Δελτίο Τύπου της ΚΕΔΕ που έχει σχέση με το κυοφορούμενο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο: «Αυτοτελής Υπηρεσία Εποπτείας ΟΤΑ» και τη δήθεν ομόφωνη στάση των μελών του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, δηλώνουμε ότι:
Στη συζήτηση που διεξήχθη στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ τοποθετηθήκαμε σαφέστατα αρνητικά στο σύνολο του Σ/Ν, την φιλοσοφία και τον πολιτικό του προσανατολισμό.

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Γ. Βαγιωνά

Την πολιτική ευθύνη στην κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό καταλογίζει ο Γιώργος Βαγιωνάς για τον κίνδυνο της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των 25 αστυνομικών που υπηρετούν στον Α.Τ. Αρναίας, των οικογενειών και των παιδιών τους. Αιτία είναι κυβερνητικός σχεδιασμός για την μετάθεση των αστυνομικών από την Αρναία στο Α.Τ.Ιερισσού. 
Με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, ο Βουλευτής προειδοποιεί τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ανασυγκρότησης κ. Νίκο Τόσκα ότι αν αυτός ο σχεδιασμός προχωρήσει, τότε θα είναι ωσάν η κυβέρνηση να ρίχνει λάδι στη φωτιάς της διαίρεσης μεταξύ των τοπικών κοινωνιών Αρναίας- Ιερισσού, ανάμεσα σε όσους υποστηρίζουν και όσους εναντιώνονται στην λειτουργία των μεταλλείων Χαλκιδικής.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑ

Ελλάδα, έτος 2016, με πολλά οικονομικά ΑΧ και ΒΑΧ από τον κοσμάκη που δεν ξέρει ΤΙ, και ΠΩΣ να πληρώσει, με την «κυβέρνηση» να φέρνει συνέχεια νέα χαράτσια και να ενισχύει τα παλιά, μια κατάσταση ουσιαστικά ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ…
Το έχω ξαναγράψει, πως ΟΛΕΣ οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις, προκειμένου να φορολογήσουν, να μαζέψουν χρήματα, έχουν …. «φοβερές ιδέες», ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ σε όλο τον κόσμο, ιδέες που ΚΑΙΝΕ όλους εμάς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Χαλκιδικής «Η ΑΓΑΠΗ», καλεί τα μέλη του στην τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής, στις 17 : 00 το απόγευμα, με θέματα: 
⦁ Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
⦁ Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός αποχωρούντος Δ.Σ. 
⦁ Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.
⦁ Εκλογή εκπροσώπων για την Ομοσπονδία ΑμεΑ Κεντρικής Μακεδονίας.
⦁ Εκλογή εκπροσώπων για το 9ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΕΣΑμεΑ.

Κυριακή 11/9/2016, Αιμοδοσία στη Γαλάτιστα