Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Θεμελίωση Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλάτιστας - Έναρξη 6ης Γιορτής Κτηνοτροφίας - Γεωργίας

Μετά την παράδοση στην τοπική κοινωνία της Γαλάτιστας του νέου 12-θέσιου Δημοτικού Σχολείου, προϋπολογισμού 3.270.000 ευρώ μια ακόμα μεγάλη υποδομή γίνεται πραγματικότητα στη Δ.Ε. Ανθεμούντα. Πρόκειται για το Κλειστό Γυμναστήριο Γαλάτιστας, η θεμελίωση του οποίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Ι. Σιμώνη, του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ανθεμούντα, Α. Λακρού, Δημοτικών Συμβούλων και του Τοπικού Συμβουλίου Τ.Κ. Γαλάτιστας.

Επίσκεψη της Ενωτικής Κίνησης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Δήμο Πολυγύρου στη Διεύθυνση Δασών και το Δασαρχείο

Η Ενωτική Κίνηση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Δήμο Πολυγύρου επισκέφτηκε την Διεύθυνση Δασών και το Δασαρχείο Πολυγύρου Χαλκιδικής
Αντιπροσωπεία της Κίνησης, αποτελούμενη απο τον Τάσο Κανταρά επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πολυγύρου, μέλος του Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε και Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους Αργύρη Τσινά και Βασίλη Λαφαζάνη, επισκέφτηκε την Διεύθυνση Δασών και το Δασαρχείο Πολυγύρου.

Πλεύση Ελευθερίας: ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ

Η ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Και ενώ ο «νταλγκάς» όλων ήταν το τι θα γίνει με τις τηλεοπτικές άδειες, για ακόμα μια φορά πήγαν στον σκουπιδοτενεκέ ένα σωρό άλλα σημαντικά προβλήματα της χώρας, γιατί σαν λαός, εκτός του ότι είμαστε «του καναπέ», είμαστε δυο λαλουν και τρεις χορεύουν όπως λέει και το γνωμικό.
Άλλωστε (για όλους όσους παρεξηγήθηκαν από τους πιο πάνω χαρακτηρισμούς),

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ
Στις 26 Ιουλίου 2016, και εν μέσω του δεκαημέρου αντίστασης που εξελισσόταν στις Σκουριές, πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) με θέμα την απομάκρυνση ή μη των ευρημάτων και άρα την τελική καταστροφή των αρχαιολογικών χώρων των Σκουριών.
Τελικά η εισήγηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους, που ζητούσε την απομάκρυνση των ευρημάτων, δεν έγινε δεκτή και το ΚΑΣ αποφάσισε περεταίρω έρευνες στην περιοχή η οποία είναι γεμάτη από αρχαιολογικούς χώρους.

Όλοι στην πορεία της ΔΕΘ- διαδηλώνουμε ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Και φέτος όπως και κάθε χρονιά το κίνημα ενάντια στις καταστροφικές εξορύξεις θα δώσει το παρόν στη διαδήλωση της ΔΕΘ το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη.
Έχουμε κάθε λόγο να διαδηλώνουμε, καθώς:
-Τα έργα της Eldorado Gold στις Σκουριές, την Ολυμπιάδα και τη Στρατονίκη συνεχίζονται και καταστρέφουν την περιοχή μετατρέποντας της σε κρανίου τόπο.
-Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για:

Εκδήλωση του Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.Παναγίας