Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

CAVEMAN – ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Εννέα χρόνια τώρα ο Caveman έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς. Στην Ελλάδα τον έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 270.000 θεατές ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο πάνω από 15.000.000 θεατές. 
O Θανάσης Βισκαδουράκης προσθέτει την προσωπική του σφραγίδα σε έναν από τους πιο επιτυχημένους θεατρικούς ρόλους των τελευταίων δεκαετιών... Όλοι μέσα μας κρύβουμε έναν Caveman και αυτός είναι ο λόγος της απόλυτης ταύτισης με τον ήρωα. Μέσα από τα δικά του μάτια συνειδητοποιήσαμε ότι το μυστικό της συμβίωσης κρύβεται στην κατανόηση της διαφορετικότητας μεταξύ των ανδρών και των γυναικών...

Tiverious στον Πολύγυρο 3&4/8/2016


ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Ο κ. Γ. Ζουμπάς στα Νέα Ρόδα δήλωσε : «Αποδείξαμε ότι δεν έχουμε ανάγκη από τα μεταλλεία.» Αντέχει η δήλωσή του στα ορεινά χωριά ;

Γράφει ο Αθανάσιος Γ. Καρίνας
Διαβάζοντας κανείς τη δήλωση του κου Ζουμπά αναρωτιέται αμέσως με ποια ιδιότητα την έκανε; Διότι με την ιδιότητα του Δημάρχου των πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη δεν νομιμοποιείται να κάνει τέτοια δήλωση. Επίσης αναρωτιέται σε ποιο ακροατήριο απηύθυνε αυτή τη δήλωση; Διότι η πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη έχει διαφορετική άποψη.
Οι απόψεις του κου Ζουμπά και των ομοϊδεατών του στην παράταξή του περί τη μεταλλευτική δραστηριότητα στη ΒΑ Χαλκιδική είναι γνωστές. Το θέμα όμως είναι ότι τις έκρυψαν επιμελώς στην προεκλογική περίοδο και προέβαλαν συγχρόνως την ιδέα της ενότητας και της ειρήνευσης στην τοπική κοινωνία. Ο στόχος τους σαφής. Να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών των ορεινών κυρίως χωριών που είχαν κουραστεί και δυσαρεστηθεί από το κλίμα πόλωσης και από την πολιτική του τέως Δημάρχου.

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Με ανακούφιση διάβασα το δελτίο τύπου του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος που έλεγε για τον Έλεγχο της φωτιάς στην Λίμνη Ευβοίας….
Βέβαια, πρέπει να πω εδώ για όλους εκείνους που είναι «παντογνώστες» (δε χρειάζεται να αναφέρω ποιοι είναι ΟΛΟΙ καταλάβατε), πως «ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ», οπότε, δεν σημαίνει και…. «διακοπές» του Πυροσβεστικού Προσωπικού στην περιοχή του συμβάντος.

ΘΕΜΑ της Χαλκιδικής