Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Ο Γιώργος Βαγιωνάς απαντάει στον ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο Χαλκιδικής (δείτε την ερώτηση ΕΔΩ). Όπως προκύπτει από την απάντηση του βουλευτή "Ενοχλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής από την ερώτηση που κατέθεσε ο Γιώργος Βαγιωνάς στην Βουλή..."  
Πώς ενοχλήθηκε και πώς αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής δεν γνωρίζουμε αφού η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική ακολουθώντας τη φασιστική νοοτροπία του κόμματός της αποκλείει ή φέρεται εμφανώς εχθρικά κάθε μέσο που ασκεί κριτική σ' αυτό και στην ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ κυβέρνησή τους!!! 
Με την ευκαιρία να επισημάνουμε ότι ΟΥΤΕ η οργάνωση της Ν.Δ., ΟΥΤΕ του ΠΑΣΟΚ, ΟΥΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ Νεοδημοκράτης ή Πασόκος βουλευτής, παρ' όλη την κατά πολύ σκληρότερη κριτική που τους ασκήθηκε όταν ήταν στην κυβέρνηση, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος αιρετός προσκείμενος σ' αυτά τα δύο κόμματα απέκλεισε τοπικά ΜΜΕ ή blogs της Χαλκιδικής, πρωτοφανείς και αστείες καταστάσεις έχουμε με την "αριστερο"-ακροδεξιά τούτη διακυβέρνηση!!! 
Αυτά για να μην αναρωτηθεί κανείς για πιο λόγο δεν αναρτάμε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ... απλά ΔΕΝ την έχουμε, αφού μας έχουν "αποκλεισμένους"!
Επί του θέματος, η απάντηση του Γιώργου Βαγιωνά:

Καλώς Ανταμωθήκαμε... 29-7-2016 στη Ν. Τρίγλια


Κυκλοφορεί από σήμερα το νέο πολιτισμικό περιοδικό "Κύτταρο Ιερισσού".

27-7-16, η Φώφη Γεννηματά στα Ν. Μουδανιά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής 
σας προσκαλεί στην ανοιχτή ομιλία που θα πραγματοποιήσει τη Τετάρτη 27/7 και ώρα 20.00 στο κλειστό θέατρο Νέων Μουδανιών με τη Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις ".