Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ !!!!

Ζώντας με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Με βάση το εξαγγελλόμενο και κατ'ευφημισμόν ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τον αδύναμο Έλληνα εργαζόμενο, θα έπρεπε ήδη να είχε εκφραστεί η αγωνία της και το σχέδιο της για τους εργαζόμενους της εταιρείας Μαρινόπουλος ΑΕ και όλων των άλλων ανέργων των ιδιωτικών επιχειρήσεων που έκλεισαν τα τελευταία χρόνια.
 Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Ίσως γιατί το φαινόμενο προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα. Αντ ' αυτού δε ,και μέχρι το Σεπτέμβριο, θα έχει προτείνει νομοθετικά στην Ελληνική κοινωνία τέτοια ελαστικότητα στις εργασιακές σχέσεις που θα τις ζήλευε και ο τελευταίος Έλλην καπιταλιστής. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΓΙΩΝΑΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟN ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ NOMO

Η κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψήφισε πρόσφατα στην Βουλή ένα -μόνο κατ᾽ όνομα- αναπτυξιακό νομοσχέδιο, το οποίο κάθε άλλο παρά δημιουργεί συνθήκες αναπτυξιακής τροχιάς για την χώρα και ακόμα ειδικότερα για την Χαλκιδική. Κατά την παρέμβασή μου στη  Βουλή, κατέστησα σαφές ότι αν η κυβέρνηση και συνολικότερα το πολιτικό σύστημα δεν αφήσει κατά μέρος τις εκτός πραγματικότητας αναπτυξιακές προβλέψεις και δεν συμφωνήσει σε συγκεκριμένους αναπτυξιακούς πυλώνες για την οικονομία μας, τίποτα δεν θα προχωρήσει προς τα μπροστά.
Για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ: Το νομοσχέδιο δεν συμπεριλαμβάνει μία σημαίνουσα κατηγορία του τουριστικού κλάδου του Νομού μας, που είναι οι μικροί επαγγελματίες του τουρισμού, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που στην Χαλκιδική αγγίζουν τις 2.800 επιχειρήσεις με 34.000 δωμάτια και 64.000 κρεβάτια.