Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Οι κατηγορίες που είχε εξαπολύσει ο κος Σκουρλέτης εναντίον του επενδυτή αποδείχθηκαν αβάσιμες και ανυπόστατες. Θα λογοδοτήσει ;

Του Αθ. Γ. Καρίνα
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός . . . Ήταν μόλις αρχές του έτους όταν ο κος Σκουρλέτης είχε κατηγορήσει τον επενδυτή για καιροσκοπισμό και τυχοδιωκτισμό, λέγοντας συγκεκριμένα ότι ο επενδυτής θα σταματούσε ούτως ή άλλως την επένδυση λόγω των χαμηλών τιμών των μετάλλων και ότι επέλεξε χρονικά να κάνει την σχετική ανακοίνωση με σκοπό τη χρηματιστηριακή κερδοσκοπία. Βαριές κατηγορίες για έναν διεθνή επενδυτή και έναν manager. Τότε ορισμένοι αναρωτήθηκαν μήπως είχε δίκιο ο υπουργός και ιδιαίτερα οι antigold πίστεψαν ότι επιτέλους βρήκαν τον υπουργό που θα σταματήσει την επένδυση.

Σίγουρα ...ψεκασμένος! Ξέχασε τι ψήφισε την Κυριακή !

Πρωθυπουργικός Σύμβουλος... Τέτοιοι είναι... οι περισσότεροι!

Δείτε το σχόλιό του για τη Ραχήλ Μακρή 

Ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς...


Αλέκος Αλαβάνος: "Ούτε ο Παπαδόπουλος, ούτε ο Μεταξάς έκαναν ξεπούλημα σαν αυτό που έκανε ο Τσίπρας"

Καταπέλτης κατά της κυβέρνησης και της ηγετικής ομάδας του Μαξίμου εμφανίστηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στους Μαριάννα Πυργιώτη και Ανδρέα Παπαδόπουλου ο Αλέκος Αλαβάνος.
«Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο νέο Ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις.

Αυτός ο τύπος θα αντικαταστήσει την Β. Κατριβάνου


Μαριονέτα-Τσίπρας...

[Προϊόν εγκεκριμένο από την ΕΕ]
Προσοχή στις αντιμνημονιακές απομιμήσεις που κυκλοφορούν
Jo Di Graphics

Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ουρανούπολης


Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις Σκουριές.


Σοφία Σακοράφα προς χλιμίτζουρες της εξουσίας: "Θα λογοδοτήσετε παρέα με όλους όσους μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία και το λαό μας σε υποτελή"

“Η σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας. Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας. Μόνο ντροπή που προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας. Και μόνο μια πολιτική υπόσχεση: Κάποτε –και παλεύω ώστε αυτό το κάποτε να μην είναι μακρινό- τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση.
Η κυβέρνηση σας, αλλά κι εσείς που, θριαμβολογώντας ή με "βαριά καρδιά", βάζετε την ταφόπλακα στο λαό μας και βγάζετε την Ελλάδα στο σφυρί, θα λογοδοτήσετε παρέα με όλους όσους μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία και το λαό μας σε υποτελή.

Παραιτήθηκε η Βασιλική Κατριβάνου


Ξεπουλημένοι

«(…) Ξεπουλημένα γουρούνια!
Δεν ανήκουν άραγε σ’ αυτό το χοιροστάσιο όλοι εκείνοι που για κάποια χρήματα ή για λίγη δόξα, για ένα πορτοφόλι, μια εσάρπα, μια κορδέλα, μετατρέπουν τις πεποιθήσεις τους σε άχυρα κάτω από τα πόδια των μεγάλων;
Εκείνοι, οι ακόμα πιο αξιολύπητοι, που για να απολαμβάνουν το προνόμιο της αργομισθίας ή για να φανούν κάπως πιο λαμπεροί,μετατρέπονται σε αυλικούς, βαλέδες και παράσιτα στις παρακάμαρες των υπουργών ή στις τραπεζαρίες των πλουσίων;

Διακοσμητικός πρωθυπουργός σε καταδικασμένη χώρα...


Πανελλαδικές

Η ΝΔ με θράσος καταγγέλλει...

Η παράνοια στην εξουσία

Δεν είμαστε Απόστολοι της Μοναδικής Αλήθειας!

Zούμε σε μια εποχή που στην κοινωνία απλώνεται διάχυτα η απογοήτευση και η παραίτηση. Οι πολίτες δεν προσδοκούν και δεν περιμένουν τίποτε από κανέναν. Και η αποτυχία της «Πρώτη Φορά Αριστερά» έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στη συλλογική μας κατάθλιψη. Αν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι, τι θα μπορούσε να είναι αυτό; Σίγουρα δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε νέους σωτήρες. Αλίμονο στους λαούς που χρειάζονται ήρωες.
Δυστυχώς η Αριστερά και τα κόμματά της δε φαίνονται σήμερα ικανά να δώσουν λύσεις στην παραπάνω κατάσταση. Εκτός από τις πολιτικές, διακρίνονται και οργανωτικές ελλείψεις. Το μοντέλο του κόμματος – οργάνωσης με την κάθετη δομή, που συμμετέχει στα κινήματα και προσπαθεί να προσελκύσει υποστηρικτές έχει κλείσει τον κύκλο του.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ...

Ενσωματωμένη εικόνα 1Μία ολόκληρη κοινωνία στοχοποιείται δικαστικά και οικονομικά γιατί τόλμησε να μιλήσει, γιατί τόλμησε να αντισταθεί στη καταστροφή του τόπου που ζει.


Νυχτερινή Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 8 Ιουνίου, πριν τη δίκη των Σκουριών (9/6).

Α Μ.Κ. Στρατωνίου–Αλμωπός Αριδαίας 1-1 μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική

Ατομικό Παιδικό Τουρνουά Σκακιού Rapid "Σιθωνία 2016"

skaki_16b.jpgΜε επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 21 Μαΐου το Ατομικό Παιδικό Τουρνουά Σκακιού Rapid "Σιθωνία 2016" που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σιθωνίας σε συνεργασία με την ΕΣΣΘ-Χ στο ξενοδοχείο "Athena Pallas Village". Διευθυντής των αγώνων ήταν ο προπονητής της ομάδας του δήμου Σιθωνίας, Μανώλης Γαλάνης, υπεύθυνος κληρώσεων ο πολύπειρος Χρήστος Μπούσιος και διαιτητές οι Νίκος Φρεγγίδης και Βασίλης Πεγιάς.

Πολύγυρος: Εκδήλωση Μνήμης για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

ΑΝΕΤΧΑ: Ενημερωτικές συναντήσεις για το πρόγραμμα CLLD/LEADER

Η ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. Α.Ε., στο πλαίσιο της προκήρυξης του Νέου Προγράμματος CLLD/LEADER για την ΠΠ 2014-2020 στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοινώνει την έναρξη των ενημερωτικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.
Οι ενημερωτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του σχεδιασμού του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, με στόχο τη συμβολή στην ουσιαστική τοπική ανάπτυξη της περιοχής.