Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Είμαστε τυφλοί;

Τι λέει η Ιστορία; Ότι όπου πήγε το ΔΝΤ έκαψε, κατέστρεψε, λεηλάτησε.
-Τι λέει η (οποιαδήποτε) οικονομική θεωρία, δεξιά ή αριστερή; Oτι το «πρόγραμμα» που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, α) σκοτώνει, β) δεν βγαίνει.
-Τι λέει η λογική; Ότι μόνον παράφρονες ή εγκληματίες εφαρμόζουν και ξαναεφαρμόζουν και ξαναματαεφαρμόζουν ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει.

Χαιρετίσματα λοιπόν στην ...Ιερισσό!


Ανοίγουν οι Σκουριές-Έκανε πίσω ο Σκουρλέτης

Στην επανεκκίνηση των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός στο εργοστάσιο των Σκουριών Χαλκιδικής οδηγεί η έγκριση που παρέσχε σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος επί του Συµπληρωµατικού - Τροποποιητικού Τεύχους Τεχνικής Μελέτης του υπουργού. (απόφαση)
Η υπουργική αυτή απόφαση έρχεται σε συμμόρφωση με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας βάσει της οποίας ακυρώθηκαν οι ανακλητικές αποφάσεις που είχε εκδώσει ο κ. Σκουρλέτης το περασμένο καλοκαίρι.

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΜΑΪΟΣ 2016 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΣΑΒΒΑΤΟ 7 και ΚΥΡΙΑΚΗ 8

21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου
Η Θεατρική Ομάδα του πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου παρουσιάζει την αστυνομική κωμωδία του Jack Sharkey «Μπλακ άουτ» σε σκηνοθεσία Ορέστη Τεάζη.ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Ο Σύλλογος “Φίλοι του Περιβάλλοντος” Ιερισσού σε συνεργασία με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα Κατερίνα Φόρα, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος αλλά και της πανευρωπαϊκής βδομάδας κίνησης του ''Now We Move'', συνδιοργανώνουν στην Ιερισσό Χαλκιδικής την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, αγώνες δρόμου και σκυταλοδρομίες.

Το μήνυμα είναι:
Kινήσου Eνάντια στη Mόλυνση του Περιβάλλοντος.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλες τις ηλικίες .

Συμμετέχουμε για να φωνάξουμε για άλλη μια φορά ΟΧΙ στη μόλυνση του περιβάλλοντος, ΟΧΙ στην εξόρυξη χρυσού.

Το πήδημα

ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΑΠ, Α. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ

Η ΛΑ.Ε. ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ    
Τη μεγάλη απάτη που διέπραξαν εναντίον του ελληνικού λαού όσοι συνομολόγησαν και ψήφισαν τις μνημονιακές δανειακές συμβάσεις και πρώτα απ' όλα ο ΓΑΠ, Α. Σαμαράς και Αλ. Τσίπρας, οι οποίοι και φέρουν πελώριες πολιτικές αλλά και απαράγραπτες ποινικές ευθύνες, έρχεται να αποκαλύψει 24 - σέλιδη έρευνα της Ευρωπαϊκής Σχολής Μάνατζμεντ και Τεχνολογίας (ESMT) του Βερολίνου.