Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Ποιον να πρωτοκλάψεις!!! Την Υγεία, τη Χαλκιδική ή την έρμη την πολιτική!!!

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις ...

Μια αποτυχημένη επικοινωνιακή σύσκεψη με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο χωρίς αποτελέσματα για την 'άρρωστη' Υγεία στην Χαλκιδική( video), 18-4-16

Γιατροί δεν υπάρχουν για βασικές ειδικότητες, δεν λειτουργούν κλινικές    αλλά στο Νοσοκομείο θα προσληφθεί ψυχίατρος για να λειτουργήσει η Ψυχιατρική Κλινική!!
Την Δευτέρα 18/4/16, στις 11 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, πραγματοποίησε σύσκεψη  των εμπλεκόμενων φορέων υγείας του νομού . Παραυρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Σ. Πλωμαρίτης ο γραμματέας τη Ν.Ε.  Σ. Παπαματθαίου και ο Περιφ. Σύμβουλο Χαλκιδικής Λ. Τόσκα.

Το θηρίο

«Let’s do it Greece 2016» στο Δήμο Σιθωνίας

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα του Δήμου Σιθωνίας για συμμετοχή σχολείων και εθελοντικών ομάδων στην πανελλήνια περιβαλλοντική δράση  "Let’s Do It Greece 2016" που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  17 Απρίλιου.
Με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα» εθελοντές σε ολόκληρη την Ελλάδα συμμετείχαν με πολλαπλές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης του περιβάλλοντος.  Ο Δήμος  Σιθωνίας συντονίστηκε με τους  χιλιάδες εθελοντές και συμμετείχε στη «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού «Let’s do it Greece 2016»  από τις 11 μέχρι της 17 Απριλίου, που από φέτος ενσωματώθηκε στην καμπάνια με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Εορταστικό ωράριο Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών


ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 3-2, Α΄ κατηγορία Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής

Βράσταμα: Εκδήλωση τιμής και μνήμης


ΣΚΟΥΡΙΕΣ 17-4-2016! Δυνάμεις "αριστερών" ΜΑΤ απωθούν τους κατοίκους!

Τα ΜΑΤ δεν είναι ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, είναι όργανα της εξουσίας για την επιβολή της πολιτικής τους! Χθες η ΝΔ, προχθές το ΠΑΣΟΚ σήμερα η ψευτοαριστερά του Τσίπρα!
Αυτά ας τα βλέπει και η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Ιγγλέζη!
(Φωτογραφίες του Ιωσήφ Σεκέρογλου)

ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ

Με απόφαση της διοίκησης του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου, Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου, ομολογημένη και υπαρκτή οφειλή ανώνυμης εταιρίας, που αφορούσε υποχρέωση καταβολής μισθωμάτων και αποζημίωσης χρήσης, περιορίστηκε, με χαριστική πράξη που έλαβε τη μορφή αναιτιολόγητου συμβιβασμού,  σε ποσό κάτω από το ήμισυ των οφειλομένων ζημιώνοντας αντίστοιχα το παραπάνω  νομικό πρόσωπο του δήμου. Περιόρισαν αυθαίρετα την απαίτηση του δήμου χωρίς να διαισθάνονται την ευθύνη της χρηστής διαχείρισης των δημοτικών περιουσιακών στοιχείων.

ΚΕΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Είναι γνωστό σε όλους το θέμα – ΑΝΑΘΕΜΑ με τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών στη χώρα μας, και με τα «διάφορα» που συμβαίνουν σε αυτά, και ΔΕΝ μας τιμούν σαν χώρα καθόλου.
Είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ οι καταγγελίες αναπήρων και χρονίως πασχόντων που είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη, να μειώνει η επιτροπή το ποσοστό αναπηρίας τους, η να παρεμβαίνει ο διευθυντής η η διευθύντρια και να στέλνει τους ασθενείς σε δευτεροβάθμια επιτροπή χωρίς καν να είναι γιατρός.
Είναι πολλές επίσης οι καταγγελίες ασθενών για ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ από την επιτροπή, για επιτροπές επίσης που τις διακρίνει η «αγιοσύνη», μιας και κάνουν …. «θαύματα» και θεραπεύουν αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις!

N. Μουδανιά: ¨Η κωμωδία ενός μεγάλου έρωτα"