Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Το «χρυσό» παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ

Του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΤΡΕΝΗ*
Τα τελευταία χρόνια, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής , εκτός από τον Αρμαγεδδώνα του μνημονίου, αντιμετωπίζουν και ένα άλλο μεγάλο θέμα που είναι απόρροια των μνημονίων και αφορά τον τόπο τους, το μέλλον και την φύση της Χαλκιδικής. Το θέμα αυτό αφορά την Ελ Ντοράντο και το καταστροφικό της έργο στις Σκουριές και στην Ολυμπιάδα. Απέναντι σε αυτή την απειλή οι κάτοικοι της Χαλκιδικής έδωσαν άμεσα, δυναμικά και μαζικά την απάντηση τους με συνεχείς αγώνες για τη γη και την ελευθερία τους. Οι κάτοικοι συνεπικουρούμενοι από αλληλέγγυους στέλνουν αδιάκοπα τον μήνυμα τους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Οι νεογερμανοτσολιάδες που θεωρούν "αριστεροσύνη" το να μη φοράς γραβάτα!!!


Κυκλοφόρησε: Η Εθνική Αντίσταση στη Φλώρινα-Καστοριά


Εγώ είμαι αριστερός!

Κατόρθωσε το ακατόρθωτο... να φαντάζει η δεξιά σωτηρία για τον λαό...

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εδώ είμαστε και πάλι, με το γνωστό θέμα που αφορά το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, ένα θεραπευτικό ίδρυμα ΚΟΣΜΗΜΑ που πάνε να το διαλύσουν, να του βάλουν ΛΟΥΚΕΤΟ, και σε αυτό είναι πολλοί εκείνοι που ευθύνονται.

Είναι πολλοί εκείνοι που το πολέμησαν από τότε που ήταν ακόμα να ξεκινήσει να λειτουργεί, είναι πολλοί εκείνοι που το πολεμούν ΚΑΙ σήμερα για τις υψηλού επιπέδου παροχές υγείας που δίνει στον κόσμο.

Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου: "Το κενό αυτοπροσώπως"


Η προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση "Το κενό αυτοπροσώπως" θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή 10-4-2016, στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου, από τις 12.00 έως τις 14.00 και από τις 17.00 ως και την έναρξη της παράστασης.

Το κόμμα του Κυριάκου...