Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΜΕ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της από το 3ο μνημόνιο το οποίο υπέγραψε, προωθεί νομοσχέδιο λαιμητόμο που οδηγεί στο γκρέμισμα και την κατάργηση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
Στα πλαίσια της επίθεσης αυτής η ΕΛΜΕ Χαλκιδικής οργανώνει εκδήλωση συζήτηση για τις ρυθμίσεις και τα αντιασφαλιστικά μέτρα που προωθούνται από την κυβέρνηση και τις άμεσες και έμμεσες συνέπειες τους πάνω στους εκπαιδευτικούς και σε όλον τον κόσμο της εργασίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18-03-2016 ημέρα Παρασκευή στις 2.30 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνάσιου Μουδανιών
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι ομιλητές:

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Δεν πρόκειται τελικά σε αυτή τη χώρα να βάλουν κάποιοι μυαλό, και ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αυτό έχει άσχημες επιπτώσεις στα άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, άτομα που μαζί με τις οικογένειες τους ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά έχοντας να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τον ΕΦΙΑΛΤΗ της αναπηρίας και της πάθησης τους, αλλά και τους άλλους ….. ΕΦΙΑΛΤΕΣ, που ακούν στα ονόματα «κράτος», επιτροπές, γιατροί, λίστες, ποσοστά, ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, εγκύκλιοι, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, και ένα σωρό άλλα ονόματα, τίτλους, που θα μπορούσαμε να δώσουμε στο ΜΑΡΤΥΡΙΟ των ανθρώπων με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις.