Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή «Ιστορίες»

Χάος

Ο επίτιμος διδάκτορας Πολιτικής Οικονομίας...


Η ΛΑ.Ε ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΠΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΛΑ.Ε
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «ΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΕ»

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επί της οδού Βασ. Σοφίας, στην Αθήνα, πραγματοποίησαν στις 12.30 μ.μ., την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, μέλη της ΛΑΕ ανέβηκαν με σκάλα στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου των γραφείων της ΕΕ και ανήρτησαν πανό με σύνθημα κατά των βάρβαρων αιμοσταγών πολιτικών, οι οποίες εφαρμόζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη συναίνεση της ελληνικής κυβέρνησης σε βάρος των προσφύγων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου ακούστηκαν συνθήματα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και ενάντια στο μνημόνιο και το κουαρτέτο, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην αυταρχική προσαγωγή του στελέχους της ΛΑΕ και δημοτικού συμβούλου Βύρωνα, Θανάση Κοσκινά.

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει με τους δανειστές, ενδεχομένως και πριν εκλεγεί


Μιλώντας στον Αλέξη Παπαχελά και την εκπομπή «Ιστορίες» στον ΣΚΑΪ η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου λίγο μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος ήταν «πένθιμο» και επιβεβαίωσε πως θα προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος. 
Σε ερώτηση για το πως επιλέχθηκε για πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε «Μου ανακοίνωσε ο κος. Τσίπρας, τον ρώτησα ποιόν θα κάνει Πρόεδρο της Βουλής, μου είπε ότι θα έκανε τον κ. Βούτση, εγώ του είπα ότι στη θέση του θα έκανα τον κ. Λαφαζάνη που είχε μία πολύ μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία».

Χορός 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου


Πολύγυρος - Απόκριες στο Tiverious


"έτσι & αλλιώς" στα Βράσταμα


Πάνω απ΄όλα το κέρδος!


Οι εξορυκτικές εταιρείες – όπως όλες οι μεγάλες πολυεθνικές – έχουν ως μόνο στόχο το κέρδος. Τελεία! Χωρίς αστερίσκους, χωρίς εξαιρέσεις. Ενίοτε, αναγκάζονται – με φανερή απέχθεια - να συμμορφωθούν με κάποιους στοιχειώδεις κανόνες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εργατικής και κοινωνικής δικαιοσύνης, και προστασίας του περιβάλλοντος. Τότε όμως το κέρδος τους – ο θεμέλιος λίθος της ύπαρξής τους – μειώνεται.
Η μεγιστοποίηση του κέρδους επιτυγχάνεται με δύο τρόπους: αύξηση των εσόδων και/ή μείωση των εξόδων. Οι εταιρείες που εξορύσσουν μεταλλεύματα έχουν το μειονέκτημα να είναι σχετικά ανελαστικές στην αύξηση των εσόδων.

Ο Δ. Τσούφης απαντάει στον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο από 25-02-2016 Δημοσίευμα της συνέντευξης του Δημάρχου Ν. Προποντίδας κ. Καρρά στην Εφημερίδα «ΘΕΜΑ»
Ν.Μουδανιά, 4/03/2016
Σχετικά με τη συνέντευξη του κ. Καρρά στην εφημερίδα «ΘΕΜΑ» έκπληκτος  και αρκετά προβληματισμένος για τη πορεία του Δήμου Νέας Προποντίδας έχω να επισημάνω τα εξής:
Ο κ. Δήμαρχος για ποια κόντρα μιλάει με την Αντιπολίτευση? Σε όλη τη θητεία του πάνω από 20 χρόνια, γνώρισε καμία κόντρα από την αντιπολίτευση? Προφανώς όχι.
Για αυτό αγνοεί τα ποιο επουσιώδη πράγματα λειτουργίας ενός Δήμου, με ευνομία, ισονομία, τήρηση και γνώση της Νομοθεσίας που αφορά τους Ο.Τ.Α.
Τώρα αναγκαστικά ψάχνονται από τις εισηγήσεις μας να βρουν τη σωστή εφαρμογή των διατάξεων των Νόμων. Δυστυχώς δεν μάθανε την εφαρμογή Των Νόμων. Έχουν δίκιο, διότι συνήθισαν με τον ετσιθελισμό να διοικούν.