Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Αποκριά στον Πολύγυρο 2016

Έντονα χρώματα, ρυθμός, μουσική, μεταμφιέσεις, χαμόγελα, ζωντάνια, αυθορμητισμός στο Καρναβάλι του Δήμου Πολυγύρου... Από την Τσικνοπέμπτη 3 έως την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 φορείς, σύλλογοι, σχολεία, εθελοντές κάθε ηλικίας, γιορτάζουν και μας καλούν όλους να διασκεδάσουμε μαζί τους… με χορευτικές και μουσικές παραστάσεις, με συναυλίες, θέατρο, τσίρκο, παιχνίδια, παραμύθια, εκθέσεις, εικαστικά, τοπικές γεύσεις.
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ετήσια εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Χαλκιδικής

Στο Θέατρο Πολυγύρου , συγκεντρώθηκαν οι πολύτεκνοι γονείς με τα παιδιά τους για να τιμήσουν 18 πολύτεκνες μητέρες που απόκτησαν παιδί κατά το έτος 2015, να βραβεύσουν 192 μαθητές και νεοεισαχθέντες φοιτητές και για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Πολυτέκνων Χαλκιδικής το απόγευμα της Κυριακής.
Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κυριάκου Ιφιγένεια στον χαιρετισμό αφού ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και Ευλογημένη, το 2016 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη, ευημερία και αισιοδοξία και μεταξύ άλλων είπε ότι οι πολύτεκνοι για μία ακόμη φορά παραγκωνίζονται και διεκδικούν όχι προνόμια αλλά δικαιώματα που θα τους επιτρέψουν να επιβιώσουν.

Αναχαιτίσεις...

Έργα στη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων Δ. Πολυγύρου

Δύο ακόμη έργα ολοκληρώθηκαν με στόχο την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης στο Δήμο Πολυγύρου. Στον οικισμό της Μαραθούσας παραδόθηκε προς χρήση υδατοδεξαμενή ενώ τελείωσαν οι εργασίες για την ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στη θέση «Ξηροκάμπι» στο πλαίσιο του έργου «Ανόρυξη και Αξιοποίηση υδρευτικών γεωτρήσεων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Πολυγύρου», που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία-Θράκη».

Συμμετοχή του Δήμου Αριστοτέλη στην Τουριστική Έκθεση SAJAM TURIZMA 2016 στο Βελιγράδι

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού SAJAM TURISMA 2016 η οποία διοργανώθηκε, στο Βελιγράδι από 18-21 Φεβρουαρίου 2016. 
Ο Δήμος Αριστοτέλη συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Βελιγραδίου , με σκοπό τη δυναμική παρουσία του σε μία πολύ σημαντική αγορά για την τουριστική κίνηση της Β.Α. Χαλκιδικής, όπως αυτή της Σερβίας, φιλοξενούμενος στο περίπτερο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.

Γαλάτιστα 27/2/2016 - «TRAVEL AROUND EUROPE»

Ο Σύλλογος  ΝΕΟΛΑΙΑ  ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ σας προσκαλεί στην νέα του εκδήλωση με τίτλο “Travel around Europe” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της κοινότητας  Γαλάτιστας.
Το “You in Europe”, μια αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία, που εδρεύει στη Βόρειο Ελλάδα, είναι ένας χώρος ιδεών, ένα πολυδιάστατο κοινωνικό σώμα, που απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν τη Δια Βίου Μάθηση. Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε το Erasmus+, το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, το οποίο περιλαμβάνει δράσεις τόσο για την εκπαίδευση των ενηλίκων όσο και για την επαγγελματική τους κατάρτιση.

Πολύγυρος 3-13/3/2016 - Έκθεση κεραμικής


Αφαίρεση άδειας ψαρόβαρκας σε αλιείς Χαλκιδικής που ήταν σε πρόγραμμα Leader

Ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Χαλκιδικής Βαγιωνά Γεώργιο με θέμα "Αφαίρεση άδειας ψαρόβαρκας σε αλιείς Χαλκιδικής που ήταν σε πρόγραμμα Leader".
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου και Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο
Θέμα: Αφαίρεση άδειας ψαρόβαρκας σε αλιείς Χαλκιδικής που ήταν σε πρόγραμμα Leader

Πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού το Σάββατο 5 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

Ενημερωτική ημερίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών


Νίκη Πολυγύρου - Στρατώνι, Κυριακή 28-2-2016