Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Αναπλάσεις στο Γεροπλάτανο

Ξεκίνησε και υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς το έργο των κεντρικών αναπλάσεων στην Τοπική Κοινότητα Γεροπλατάνου. Το έργο, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2016, είναι συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ μαζί με τη αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, δήλωσε:
«Με τις περιφερειακές παρεμβάσεις, που υλοποιούμε στα Δημοτικά και Κοινοτικά Διαμερίσματα, επιλύουμε χρόνια προβλήματα ανάπτυξης και ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του Δήμου μας. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες παρεμβάσεις, που έχουμε προγραμματίσει στη Γαλάτιστα, τη Μεταμόρφωση και στον Πολύγυρο».

«Εγώ ο Νίκος Καββαδίας (κατέβηκε ο Πολύγυρος και γίνηκε λιμάνι)»

Ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ σε συνεργασία με το γραφείο Σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής διοργανώνουν για τους εκπαιδευτικούς (όλων των βαθμίδων) της Χαλκιδικής λογοτεχνική βραδιά με θέμα «Εγώ ο Νίκος Καββαδίας (κατέβηκε ο Πολύγυρος και γίνηκε λιμάνι)».
Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο πρ. Σχολικός Σύμβουλος φιλολόγων και συγγραφέας κ. Δημ. Κοσμάς. Παράλληλα θα υπάρχει ζωντανή μουσική (μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Καββαδία) από μουσικό συγκρότημα και επαγγελματίες τραγουδιστές και απαγγελία ποιημάτων από φιλόλογο-ηθοποιό.

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 8


Συνεχίζουμε Συνέλληνες το αφιέρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αν και είναι πολλοί εκείνοι που δεν «επιθυμούν» (και το εκδηλώνουν με τις γνωστές τραμπούκικες τακτικές τους σαν το παλιό καλό καιρό) να ΜΑΘΕΙ ο κόσμος την ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση στη οποία το έχουν φέρει οι….. «αρμόδιοι». 
Βλέπετε, φοβούνται γιατί είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι (όπως λένε και οι μορφωμένοι) τόσο αυτοί, όσο και τα «έργα» τους εδώ και πολλά χρόνια.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

Είχα σκοπό να συνεχίσω με το όγδοο μέρος του αφιερώματος στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όταν έλαβα μια ενδιαφέρουσα επιστολή από τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αργολίδας, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΑΝΑ.

Συνέλληνες, πάρτε το χαμπάρι πως πρέπει να αφήσετε (το ξαναέγραψα) τους καναπέδες, και να αρπάξετε τις μαγκούρες….
Ο κύριος ΓΚΑΝΑΣ, «φωτογραφίζει» ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ που επικρατεί στην υγεία με τα ΟΛΕΘΡΙΑ αποτελέσματα του.

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Γ. Βαγιωνά

Eρώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με θέμα "Προγραμματισμός και αξιοποίηση πόρων των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων στην διαχείριση της Προσφυγικής Κρίσης" την οποία συνυπογράφει και ο Βουλευτής του Νομού Χαλκιδικής κ. Βαγιωνάς Γεώργιος.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους: Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργο Σταθάκη
Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ.  Παναγιώτη Κουρουμπλή