Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Να τον πιστέψουμε;

Ακούστε τη συνέντευξη Σγουρίδη ΕΔΩ

Ξεκίνησε η βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Πολυγύρου

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων από το κονδύλιο των 5.000.000 ευρώ, που διεκδίκησε και πέτυχε ο Δήμος Πολυγύρου μέσα από το πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων και τη δράση «Βελτίωση κυκλοφοριακών συνθηκών Δήμου Πολυγύρου». Το έργο προβλέπει ασφαλτοστρώσεις, πεζοδρομήσεις, κρασπεδώσεις στις περιοχές: Καλυβών, όπου τα έργα εκτελούνται ήδη από σήμερα, Πολυγύρου, Γαλάτιστας, Παλαιόχωρας, Βάβδου, Βραστών, Κελλιού, Κρήμνης, Μεταμόρφωσης, Ολύνθου, Ριζών, Σανών, Ταξιάρχη και Ψακουδίων.

Η Χαλκιδική στις top προτιμήσεις των Ιταλών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση BIT 2016 στο Μιλάνο, όπου πλέον η Χαλκιδική συγκαταλέγεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας στην Ιταλική αγορά. Οι συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής μέσω συγκεκριμένων δράσεων και στοχευμένων εκδηλώσεων -τα 4 τελευταία χρόνια- έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και απόδειξη αποτελεί ότι η Χαλκιδική συμπεριλαμβάνεται φέτος στους καταλόγους των μεγαλύτερων Tour Operators της Ιταλίας.

Τσου ρε Λάκη! Απίστευτη ρατσιστική καφρίλα του Λαζόπουλου


Λάκης Λαζόπουλος (16/2/2016): 

"Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα."
Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Κ. Μακεδονίας για τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στην ΠΕ Θεσσαλονίκης

Τοποθέτηση της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» Κεντρικής Μακεδονίας στην συνεδρίαση, 16.2.2016, του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στην ΠΕ Θεσσαλονίκης
Τις τελευταίες μέρες ο λαός της ΠΚΜ και ειδικά της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης γίνεται μάρτυρας δηλώσεων και αντιδηλώσεων, μεταξύ δημάρχων του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και παραγόντων της Περιφέρειας για τη διαχείριση του προβλήματος των κέντρων υποδοχής και μετεγκατάστασης των προσφύγων και μεταναστών. Διαμάχη που ουσιαστικά επικεντρώνεται στο ποιος θα έχει την ευθύνη και το πάνω χέρι σε αυτή τη διαχείριση.

Corso στον Πολύγυρο


Μετά από δεκαετίες αλλάζει η διοίκηση της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Στη σημερινή επεισοδιακή Γενική Συνέλευση, της ΕΠΣ Χαλκιδικής, που είχε σκοπό την ψήφιση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού που παρουσίασε ο πρόεδρος, Αργύρης Βούλγαρης, τα όσα προέκυψαν  ήταν απόλυτα αρνητικά για την υπάρχουσα διοίκηση. 
Με 45 ψήφους κατά, 10 υπέρ και 2 «παρών» ο απολογισμός καταψηφίστηκε, εξέλιξη που αναγκάζει μοιραία σε παραίτηση το υπάρχον ΔΣ και κατόπιν να αναδειχθεί νέο σώμα, με ακλόνητο φαβορί μετά τα σημερινά, τον Σταύρο Σαρηγιαννίδη.

Σεμινάριο τιμολόγησης ακινήτων & κοπή βασιλόπιτας συλλόγου μεσιτών Χαλκιδικής

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 σεμινάριο τιμολόγησης ακινήτων.

Στόχος του διοικητικού συμβουλίου είναι η συνεχής επιμόρφωση των μελών του, προκειμένου να παρέχουν ομοιόμορφες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. 
Στη συνέχεια κόπηκε η βασιλόπιτα του συλλόγου για το νέο έτος 2016.

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 6

Και συνεχίζουμε Συνέλληνες την αναφορά μας στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στα μύρια όσα προβλήματα του, τα οποία του Δημιούργησαν, στην ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (στην υγεία που κάποιοι επικίνδυνοι, κάποιοι «έμποροι» διέλυσαν), στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…
Να διευκρινίσω πως δεν υποβαθμίζω τα υπόλοιπα νοσοκομεία της πόλης, τα οποία ανεβαίνουν και αυτά το δικό τους Γολγοθά, αναφέρομαι όμως (για την ώρα) μόνο στο Παπαγεωργίου, τόσο γιατί τυγχάνει να γνωρίζω την ιστορία του, τα πόσα εμπόδια του είχαν βάλει ΤΟΤΕ, που όλη η Βόρεια Ελλάδα περίμενε με χαρά, αλλά και αγωνία να ξεκινήσει τη λειτουργιά του, να γνωρίζω ΠΟΙΟΙ αγωνίστηκαν ΤΟΤΕ και το κυριότερο με τι κόστος, για να καταφέρει η Θεσσαλονίκη να έχει ένα από τα καλύτερα Θεραπευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα και όχι μόνο….