Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Εκλογές στην Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κ.Υ. Χαλκιδικής

Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων στην Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016, από τις 8.30 πμ έως τις 2.30 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου "ΔΗΜ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ" (στο ισόγειο, δίπλα στο κυλικείο).
ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Πωλούνται ζώα

Πωλούνται, τρία (3) πρόβατα ASSAF καθαρόαιμα. Τα δυο είναι έγκυα και θα γεννήσουν για πρώτη φορά. Το ένα είναι τριών ετών στην αρχή της γαλακτοπαραγωγής.
Επίσης, πωλούνται τρία (3) κατσίκια Δαμασκού έγκυα για πρώτη φορά, θα γεννήσουν μέχρι τέλος του μήνα.
Είναι μεγάλη ευκαιρία, είναι υγιέστατα ζώα, τιμή 100  ευρώ το καθένα. 
Τηλέφωνο: 6973213233 Γιάννης

Σκουρλέτης για Σκουριές (13-2-2016)

Αναφορά του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΣΗ για στις Σκουριές
Ερώτηση: Σε ποια φάση βρισκόμαστε σε σχέση με την επένδυση στις Σκουριές; 
Απάντηση: Η κυβέρνηση κινείται πάντα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, τον σεβασμό στη νομιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Π. Λαφαζάνης: Αν ο Τσίπρας δεν πάρει πίσω το αντιασφαλιστικό και φορολογικό πακέτο μέτρων, τότε θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος

Δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη
Η εθελόδουλη νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να διανοηθεί ότι μπορεί να επιχειρήσει με ΜΑΤ και αστυνομικές κλούβες να ανακόψει την είσοδο των τρακτέρ στην Αθήνα.
Μια τέτοια επίδειξη ακραίας αστυνομοκρατίας και αυταρχισμού όχι μόνο θα ήταν ανεπίτρεπτη αλλά και θα κινδύνευε να προκαλέσει ανεξέλεγκτες συγκρούσεις και μακελειό, καθιστώντας την κυβέρνηση υπεύθυνη και υπόλογη για άκρως επικίνδυνες, ανώμαλες εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων ...ΑΡΙΣΤΕΡΗ απάντηση στους φασίστες

Οι όμορφες εσχατιές - Κερκίνη

Πολιτική σχιζοφρένεια


-Όποιος διαφωνεί - αντιδράει με τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης "βαφτίζεται" αυτόματα φασίστας - χρυσαυγίτης!

-Παλαιότερα αυτοί, οι διαφωνούντες με κυβερνητικές επιλογές, "βαφτίζονταν" κομμουνιστές!

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 4


Συνεχίζουμε την αναφορά μας στο σοβαρότατο Θέμα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε πολλούς (άρχισαν οι απειλές από τα γνωστά ερπετά από τα παλιά …) γιατί θα βρουν απέναντι τους ΟΛΗ την Μακεδονία. Βλέπετε, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ στην Μακεδονία, για πολλούς και διάφορους λόγους, λόγους που γνωρίζουν οι πάντες, από τον πιο απλό πολίτη, μέχρι και τα υπουργικά γραφεία. Οι λόγοι αυτοί άλλωστε είναι που κάνουν ΟΛΟΥΣ τους πολέμιους του είτε αυτοί προέρχονται από τον Ιδιωτικό χώρο, είτε από τον Κρατικό, να θέλουν να το κλείσουν.