Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

ΔΥΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ (ΣΟΪΜΠΛΕ) ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ (ΛΑΓΚΑΡΝΤ) ΣΥΝΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
Κατά παράδοξο τρόπο οι δύο θεματοφύλακες των μνημονίων στη χώρα, άθελα τους και για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, κάνουν προτάσεις, οι οποίες αν εφαρμοστούν ταυτόχρονα, αποτελούν τον πυρήνα για να ανοίξει ο δρόμος της λύσης της μνημονιακής τραγωδίας στη χώρα με ένα ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα.

Ενοικιάζεται διαμέρισμα στον Πολύγυρο

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 54,50m2 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ 8 ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟ.
 2ος ΟΡΟΦΟΣ, ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΑΣΑΝΣΕΡ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ, 1 ΔΩΜΑΤΙΟ, ΣΑΛΟΝΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ & WC . 
TIMH 150 EΥΡΩ 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6973263464 - 6973404002

Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής για ειδικές πληθυσμιακές ομάδες


ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Φόροι, εισφορές, συντάξεις, ανεργία παντού . . . Τι μπορούμε να κάνουμε ; Είναι οι επενδύσεις ανόητε ! ! !

Γράφει Αθανάσιος Γ. Καρίνας
Στη γενική απεργία της Πέμπτης, ενάντια στην επιδεινούμενη οικονομική κατάσταση που οδηγείται η χώρα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συμμετείχε όλο το φάσμα των εργαζομένων, με μία κοινή αγωνία. Τι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε ; Μα τι άλλο ; Επενδύσεις και πάλι επενδύσεις. Μεγάλες και στρατηγικές επενδύσεις, το ταχύτερο δυνατόν. Η απάντηση όσο απλή και εάν ακούγεται είναι δύσκολο να υλοποιηθεί απ’ ότι φαίνεται από την σημερινή κυβέρνηση.
Η επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική από την Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. είναι η μοναδική ώριμη μεγάλη επένδυση που μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα στη χώρα, διότι το σύνολο των προπαρασκευαστικών ενεργειών έχουνε ολοκληρωθεί, το σύνολο των απαιτούμενων μελετών έχουνε συνταχθεί και υποβληθεί στο αρμόδιο υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας προς έγκριση και επιπροσθέτως ο επενδυτής διαθέτει διαπιστωμένα τα απαιτούμενα κεφάλαια για την ολοκλήρωση της επένδυσης.

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Γ. Βαγιωνά


Ερώτηση που κατατέθηκε στην Βουλή των Ελλήνων από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με θέμα "Η Κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε ένα Grexit Σένγκεν" μεταξύ των οποίων συνυπογράφει και ο βουλευτής του Νομού Χαλκιδικής Γεώργιος Βαγιωνάς.
Το κείμενο της ερώτησης:
Ανακήρυξη του 2016 ως Επετειακού Έτους Αριστοτέλη

Εγκρίθηκε από τη Γενική Διάσκεψη της UNESCO, το αίτημα που κατέθεσε ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, δια της Ελληνικής Επιτροπής του Εκπαιδευτικού Επιστημονικού και Πολιτιστικού Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO), ώστε η επέτειος της συμπλήρωσης των 2.400 χρόνων από τη γέννηση του φιλόσοφου Αριστοτέλη του Σταγειρίτη, να εορταστεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού. 

Εκπαιδευτικό σεμινάριο του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής

Θεωρώντας επιβεβλημένη την συνεχή επιμόρφωση των μελών του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής, διοργανώνουμε και υλοποιούμε ένα ακόμη εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την τιμολόγηση ακινήτων.
Η καθορισμένη ημερομηνία για την διοργάνωση του σεμιναρίου είναι:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΟΠΟ Α.Ο.Π. ευχαριστεί τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής για την βοήθεια έκδοσης του νέου ημερολογίου του Ομίλου.
Επίσης ευχαριστεί τους παρακάτω επαγγελματίες που βοήθησαν στην έκδοση του ημερολογίου 2016. 
Και φυσικά τον φωτογράφο του ημερολογίου και φίλο της ομάδας Μάριο Αυγερινό:
ΧΟΡΗΓΟΙ:


Η Θεσσαλονίκη, για άλλη μια φορά, γύρισε την πλάτη στα εργοδοτικά σωματεία και τους υπαλλήλους της Eldorado Gold.

Στις σημερινές (4/2/2016) μαζικές απεργιακές διαδηλώσεις της Θεσσαλονίκης προσπάθησαν να ‘‘παρέμβουν’’ τα εργοδοτικά σωματεία της καναδέζικης πολυεθνικής Eldorado Gold (Ελληνικός Χρυσός) που καταστρέφει τη Β.Α. Χαλκιδική για να εξορύξει χρυσό, κ.α. Στόχος τους ήταν από τη μια να καταγραφεί το αίτημά τους για συνέχεια του καταστροφικού έργου στις Σκουριές, την Ολυμπιάδα, κ.α, και από την άλλη να φανεί ότι δήθεν η Θεσσαλονίκη και οι απεργοί-διαδηλωτές στηρίζουν τα συμφέροντα της Eldorado Gold. 

Επίθεση μεταλλωρύχοι, στη διάρκεια της πορείας στην Θεσσαλονίκη


ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ 1H ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕIAΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (4/2)


ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (4/2)

"Έπεσε η μάσκα της Αριστεράς" βροντοφωνάζουν ΤΩΡΑ οι διαδηλωτές της Χαλκιδικής που διαμαρτύρονται μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη.