Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΕΡΓΙΑ – Πάρτε πίσω το «έκτρωμα»!

Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης βάζει ταφόπλακα στα ασφαλιστικά δικαιώματα του λαού. Δεν αφήνει όρθιο τίποτα απ’ ό,τι απέμεινε από την προηγούμενη μνημονιακή λεηλασία.

Το «αριστερό» νομοσχέδιο της «αριστερής» κυβέρνησης
==μονιμοποιεί όλους τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους,
==καταργεί δια παντός την 13η και 14η σύνταξη,
==επιφέρει νέες ληστρικές εισφορές για μια «ανταποδοτική» σύνταξη που ισοδυναμεί με φιλοδώρημα κι αυτή στα βαθιά γεράματα,
==δεν εξαιρεί καμιά κατηγορία εργαζόμενων από την επίθεση,
==επιβάλλει ως θεμέλιο λίθο της ασφάλισης την «ανταποδοτικότητα» που σημαίνει πως «ό,τι πληρώνεις–παίρνεις» αφού προηγουμένως κράτος και μεγάλο κεφάλαιο έχουν απαλλαγεί από τα «βάρη» για την κοινωνική ασφάλιση η οποία μετατρέπεται σε ιδιωτική υπόθεση προς δόξα των ιδιωτικών ασφαλιστικών.

Ο Σύλλογος Επαγγελματοβιοτεχνών Αρναίας συμμετέχει στην απεργία της 4ης Φλεβάρη


Πρόσκληση Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Καλλικράτειας

Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών δήμου Καλλικράτειας, σας καλεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:00 στο κτίριο του δημαρχείου στην Νέα Καλλικράτεια (αίθουσα συνεδριάσεων) σε συζήτηση με θέμα:

Παλαιόκαστρο: Αυτόματος πωλητής υγρών καυσίμων


Οι μεταλλωρύχοι συμμετέχουν στην πορεία της Θεσσαλονίκης


Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία της 4ης του Φλεβάρη

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ  ΕΞΟΡΥΞΗ  ΧΡΥΣΟΥ συμμετέχοντας εδώ και χρόνια μαζί με χιλιάδες άλλους λαϊκούς ανθρώπους στο κίνημα ενάντια στις καταστροφικές εξορύξεις χρυσού, εκφράζει τη συμπαράστασή της στις λαϊκές κινητοποιήσεις που αναπτύσσονται αυτό το διάστημα και προσπαθούν να βάλουν φραγμό στην υλοποίηση των νέων μέτρων , τα οποία  -συμπληρώνοντας τα παλιότερα – θα ξεριζώσουν ό,τι απέμεινε ακόμα απ’ τα ασφαλιστικά κ.ά. δικαιώματα του λαού μας.
Οι χιλιάδες των εργαζομένων, των νέων, των μικρομεσαίων αγροτών και επαγγελματιών, εκφράζουμε με τον αγώνα αυτό την αγωνία μας για επιβίωση, εκφράζουμε την άρνησή μας στις πολιτικές που μας θέλουν –ιδιαίτερα τη νεολαία – σύγχρονους σκλάβους.

"Επανεξέταση μετεγγραφών φοιτητών" ζητούν βουλευτές της Ν.Δ.Ερώτηση κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με θέμα "Επανεξέταση μετεγγραφών φοιτητών" μεταξύ των οποίων συνυπογράφει και ο βουλευτής του Νομού Χαλκιδικής  Γεώργιος Βαγιωνάς.
Το κείμενο της ερώτησης: