Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Οι τελευταίες μέρες του ΣΥΡΙΖΑ: Βλακείας τε και αλητείας εγκώμιον.

«Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα» (τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση).
Σωκράτης
-------------------------------------------
Όσο πλησιάζει το τέλος τους, τόσο πιο γελοίοι, πιο αλήτες και πιο επικίνδυνοι γίνονται.
 Δε διστάζουν να εφαρμόζουν, ό,τι πιο αντικοινωνικό κι ό,τι πιο απάνθρωπο τους διατάξουν, προκειμένου να μείνουν στον αφρό, για να μεγαλοπιάνονται σαν βλαχοδήμαρχοι και να ηδονίζονται όταν κάποιος battler τους ανοίγει την πόρτα της υπουργικής λιμουζίνας. Ν' αρπάξουν, ό,τι προλάβουν πριν φύγουν, όπως ακριβώς έκαναν κι οι προηγούμενοι. Ό,τι φάνε, ό,τι πιούνε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος τους! 

Χαιρετισμός Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής

Σεβαστοί συνάδελφοι και γονείς , 
Με την ανάληψη των υπηρεσιακών μου καθηκόντων ως Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, χαιρετώ εγκάρδια όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας και καταθέτω με τιμή και ειλικρίνεια, την ατέρμονη συνέπεια και εργατικότητά μου για την επίτευξη διοικητικού, εκπαιδευτικού, παιδαγωγικού και συνάμα κοινωνικού έργου, το οποίο θα κατευθύνεται από τις αρχές της έννομης λειτουργίας, της διαφάνειας, της δημοκρατικής συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της δημιουργικής αναβάθμισης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Χαλκιδική. 

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ, ΠΛΕΟΝ, "ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ ΝΕΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
Μετά από μια μικρή ανάπαυλα, Τσίπρας και Κουβέλης φαίνεται να ξανασμίγουν, αν χώρισαν στην ουσία και ποτέ.
Ο Φ. Κουβέλης, πάντα “πρωτοπόρος”, έφυγε νωρίς και στο όνομα του ευρώ, έφτασε να στηρίξει τη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά!

Οι επαγγελματίες Σάρτης στηρίζουν και συμμετέχουν στην απεργία του Π.Α.ΜΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου επαγγελματιών Σάρτης στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία του Π.Α.ΜΕ. στον Πολύγυρο στις 4 Φλεβάρη στις 10.30πμ στο δημαρχείο.
Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στις 9.00 πμ στην κοινότητα Σάρτης.
ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ!!!

Μεταλλωρύχοι προς ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής: Σύντομο ανέκδοτο η απάντησή σας.

Τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής (Ρ: βλέπε παρακάτω) για τη συνάντηση των εκπροσώπων της με εκπροσώπους των εργαζομένων στα μεταλλεία είναι ένα ακόμη σύντομο ανέκδοτο από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος.
Αυτοί που μόλις προχθές βανδάλιζαν, γκρέμιζαν περιφράξεις και δημιουργούσαν επεισόδια στις Σκουριές, με πρωταγωνιστική συμμετοχή της τοπικής βουλευτίνας και περιφερειακού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ, μας κατηγορούν για συμμετοχή σε … προσχεδιασμένη κοινωνική ένταση! Να κοιταχτούν στον καθρέπτη τους καλύτερα.

Γ. Βαγιωνάς: Η λαθραία διακίνηση καπνικών πλήττει την εθνική οικονομία.

Ερώτηση κατατέθηκε, στην Βουλή των Ελλήνων, από τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Χαλκιδικής Γεώργιο Βαγιωνά με θέμα "Λαθρεμπόριο τσιγάρων-καπνικών"
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΡΩΤΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Θέμα: Λαθρεμπόριο τσιγάρων-καπνικών
Ως γνωστόν η λαθραία διακίνηση καπνικών πλήττει την εθνική οικονομία με απώλεια εσόδων, που υπερβαίνουν τα 800.000.000 ευρώ το χρόνο.
Εκτός των επιπτώσεων του καπνίσματος στην υγεία, μετά του αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα που παρασκευάζονται, (επιβαρύνονται έτσι περισσότερο).

Ξεσηκωμός! Να μην περάσει το νέο έγκλημα στην Ασφάλιση! (SPOT)

Corso στον Πολύγυρο 6-2-2016


Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών συμμετέχει στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου


Γενική απεργία 4/2

Την Πέμπτη όλοι στο δρόμο! Στη Αθήνα, στη Θεσ/νίκη, στις πλατείες όλης την Ελλάδας! Κανένας σπίτι του, κανένας στη δουλειά, κανένας στο μαγαζί και στο χωράφι! Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο προδομένος λαός! Όλοι στο ιστορικό ραντεβού!
Ήρθε η ώρα να γίνει της Αργεντινής!

Της "Πουτάνας το κάγκελο" της Παναγιάς η τρύπα.

Ύβρις: η υπέρβαση του ανθρώπινου μέτρου, αλαζονική συμπεριφορά, αυθάδεια που πηγάζει από ένα υπερβολικό πάθος ή από τη συναίσθηση μιας υπερβολικής δύναμης.
Αυτό που συμβαίνει στην περιοχή μας δεν έχει προηγούμενο. Η παραμικρή διαμαρτυρία να γίνει από πλευράς κατοίκων για τα καταχθόνια σχέδια της Εταιρείας, και τα παπαγαλάκια της εφορμούν μαζικά για να καταδείξουν την υβριστική συμπεριφορά των ‘τραμπούκων ψευτοοικολόγων’…