Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ “ΑΙΜΑ” ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΔΝΤ

ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ 15%
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Εν μέσω κλιμάκωσης του αγώνα μισθωτών, συνταξιούχων, αγροτών και επαγγελματιών για το ασφαλιστικό, οι εκπρόσωποι του “Κουαρτέτου” επιστρέφουν αύριο, Σάββατο, στην Αθήνα, φέρνοντας στις αποσκευές τους νέες απαιτήσεις για ακόμη βαρύτερα μέτρα από την παραδομένη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ευχαριστήρια επιστολή

Αξιότιμοι Κύριοι,
Με αφορμή τους σημερινούς αγώνες ανωμάλου δρόμου κοριτσιών και αγοριών των Λυκείων της Χαλκιδικής που διεξήχθηκαν στο στάδιο Πολυγύρου, θεωρώ υποχρέωση μου για την επιτυχία του Φοίβου Φωτακίδη που πρώτευσε στον αγώνα, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή του τμήματος στίβου του Α.Ο.Πολυγύρου Βασίλη Φαρδογιάννη καθώς και τον έφορο αυτού Γιώργο Σταμπουλή που συνέβαλαν τα μέγιστα στο αποτέλεσμα αυτό, με αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα.

Μανώλης Γλέζος: «Ζητώ για πολλοστή φορά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα...»

Η Θεσσαλονίκη πλημμύρισε με αγρότες ...

Οι αγρότες της Χαλκιδικής στην πρώτη γραμμή

ΕΛΜΕ Ν. Χαλκιδικής: ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

H ΕΛΜΕ Ν. Χαλκιδικής συμπαραστέκεται και εκφράζει την αγωνιστική της αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα των αγροτών που εδώ και μέρες βρίσκονται στους δρόμους με τα τρακτέρ, ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και την υπερφορολόγησή τους. Οι μικρομεσαίοι αγρότες βρίσκονται αντιμέτωποι με τη συντονισμένη αντιαγροτική επίθεση της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Επίθεση καταιγιστική και πολύπλευρη. Η πάνδημη συμμετοχή αποτελεί απόδειξη της αγανάκτησης και του οριακού σημείου στο οποίο βρίσκονται.