Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Μας εξέπληξε ο κ. Γιάννης Γιώργος ως υποστηρικτής της δημιουργίας διοδίων στην Χαλκιδική.

Μία εβδομάδα πριν ο κ. Γιάννης Γιώργος, αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και αναπληρωτής περιφερειάρχης του κ. Τζιτζικώστα, μας εξέπληξε ως θερμός υποστηρικτής της δημιουργίας διοδίων στην Χαλκιδική. Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «το προϊόν που λέγεται "Χαλκιδική" πουλάει, άρα γιατί να μη βάλουμε διόδια;»
Σε έναν νομό, όπως η Χαλκιδική, με ασυντήρητους δρόμους, γεμάτους λακκούβες και χωρίς διαγραμμίσεις, με μεγάλο μέρος του επαρχιακού δικτύου να γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνο στις κακοκαιρίες, αντί για διόδια θα έπρεπε να συζητάμε για το δικαίωμα στη μετακίνηση με ασφάλεια.

ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ!

Σαν σωματείο των εργολάβων και υπεργολάβων της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός της περιοχής του Δήμου Αριστοτέλη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά την αναστολή των εργασιών στο εργοτάξιο των Σκουριών, σαν συνέπεια της «εχθρικής» αντιμετώπισης της εταιρείας και της επένδυσης γενικότερα από πλευράς της Ελληνικής Κυβέρνησης, τα μέλη του σωματείου μας καθώς και οι εργαζόμενοι αυτών βρίσκονται αντιμέτωποι ξανά με την ανεργία.

Πρόσκληση της Μικτής Χορωδίας Πολυγύρου

Η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» με στόχο την καλλιέργεια, τη διάδοση και την ενασχόληση των ανθρώπων με τη χορωδιακή μουσική απευθύνει πρόσκληση σε νέους και νέες, άνδρες και γυναίκες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.
Πρόκειται για μια Χορωδία που μέχρι τώρα έδωσε εξαιρετικές συναυλίες και εμφανίσεις με την υποδειγματική απόδοση τραγουδιών.

Κινητοποιήσεις στους Ο.Τ.Α Χαλκιδικής

Σε μαζική κατάληψη των δημαρχείων και των δημοτικών υπηρεσιών της Χαλκιδικής από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 προχώρησαν σήμερα τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και για την προετοιμασία μελλοντικών κινητοποιήσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση, αρχής γενομένης από τη συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Δωρεάν διαγνώσεις και αξιολογήσεις Λογοθεραπείας

Το Σύγχρονο Κέντρο Λογοθεραπείας Μαυρομάτης Απόστολος στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής ανακοινώνει πως για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2016 οι διαγνώσεις και οι αξιολογήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω ραντεβού. 
Ώρες λειτουργίας 13:00-21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 23730 65007.