Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ σε απεργία, στις 4 του Φλεβάρη

Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για Όλους Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!
Συνάδελφοι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες
Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας και ώρα απόφασης για ανυποχώρητο αγώνα

Κάτω από το όριο...

Τάσος Κανταράς: Οι άνθρωποι του μόχθου σήμερα εκπέμπουν ένα τελευταίο SOS

Δήλωση του Τάσου Κανταρά, μέλους του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και Αντιπροέδρου της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης με αφορμή τη συνάντηση της Επιτροπής με τους εκπροσώπους των Αγροτικών Μπλόκων της Χώρας:
Κατά τη σημερινή συνάντηση, η περιγραφή της κατάστασης του πρωτογενούς τομέα και των επιπτώσεων που θα επιφέρουν τα προωθούμενα μέτρα της κυβέρνησης ήταν πλήρως διαφωτιστική και θα 'λεγα αποκαλυπτική!
Κατατέθηκαν με στοιχεία από μέρους των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων οι δραματικές επιπτώσεις αυτών των μέτρων, όπως και μια σειρά προτάσεων του Αγροτικού κινήματος.
Κοινή διαπίστωση της συνάντησης ήταν η καθοδική πορεία των αγροτών, ιδιαίτερα των μικρών και μεσαίων, η οποία θα συνεχιστεί και θα τους οδηγήσει στην οριστική εξαφάνιση.

Tiverious στον Πολύγυρο


ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εδώ και κάτι χρόνια, φωνάζουμε, ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ για το μπάχαλο που επικρατεί στο χώρο της υγείας, η οποία στη χώρα μας, ξεψυχά χάρη στις «λατρεμένες μας κυβερνήσεις» των τελευταίων πολλών ετών.
Η ΚΛΕΨΙΑ των κόπων ενός λαού, έκανε πλούσιους όλους εκείνους που έμμεσα η άμεσα μπλέκονται με την υγεία. Από πολιτικούς, γραμματείς και φαρισαίους, μετόχους φαρμακοβιομηχανιών, φαρμακευτικών εταιριών, κλινικαρχών, και ένα σωρό άλλων αρπακτικών.
Φτάσαμε Συνέλληνες σε σημείο να πηγαίνουμε στα κρατικά θεραπευτικά ιδρύματα και ιατρεία ΟΧΙ για να γίνουμε καλά, αλλά για να εξασφαλίσουμε το…. «μεγάλο ταξίδι». Θα το επαναλάβω, αυτά ΔΕΝ είναι δικά μου λόγια, αλλά ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ και ΑΣΘΕΝΩΝ, στις οποίες βέβαια, οι κυβερνήσεις αλλά και τα τσιράκια τους δε δίνουν ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Στην όχθη του ονείρου