Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Πάλι εκτός «ανάπτυξης» η προ του Άθω περιοχή

ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Πάλι εκτός «ανάπτυξης» η προ του Άθω περιοχή.

Τα υδατοδρόμια όπου θα σταθμεύουν από τον Μάιο τα υδροπλάνα είναι πάλι στην Κασσάνδρα και τη Σιθωνία.
Οφείλω να συγχαρώ τους δύο δραστήριους δημάρχους που το κατάφεραν στις περιοχές τους και τις έχουν αναδείξει ως τουριστικούς προορισμούς.
Όσο για το τρίτο πόδι; Εκεί το μόνο που δυστυχώς απασχολεί τους τοπικούς άρχοντες εδώ και πολλά χρόνια είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό.
Η τουριστική ανάπτυξη που επικαλούνται όχι μόνο δεν τυγχάνει της κατάλληλης προσοχής αλλά τους είναι παντελώς αδιάφορη.
Όσο για τις εκθέσεις του εξωτερικού καλύτερα να μην αναφερθώ.
Μάλλον θα πρέπει οι «άρχοντες» του τόπου να μιλήσουν με τους επιχειρηματίες της περιοχής που ζουν από τον τουρισμό και γνωρίζουν εξ απαλών ονύχων την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Παρασκευή 22 Γενάρη 2016, Διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Αριστερά της πλάκας και ψεύτες του κερατά...

Στο 1,5 δισ. ανέρχεται η συνολική αξία της συμφωνίας για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ στην κινεζική Cosco μετά τη βελτιωμένη προσφορά της κινεζικής εταιρείας η οποία έγινε αποδεκτή από το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ.
Το ΤΑΙΠΕΔ κήρυξε την κινεζική εταιρεία πλειοδότη στο διαγωνισμό, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει βελτιωμένη προσφορά ύψους 368,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 67% των μετοχών του ΟΛΠ, τίμημα που αντιστοιχεί σε 22 ευρώ ανά μετοχή (68,99% πάνω από την τρέχουσα τιμή της μετοχής). Επίσης η Cosco αναλαμβάνει δέσμευση για επενδύσεις της τάξης των 350 εκατ. ευρώ την επόμενη δεκαετία, ενώ το Δημόσιο αναμένεται να έχει έσοδα από την σύμβαση παραχώρησης 410 εκ. ευρώ.
Το ΤΑΙΠΕΔ με ανακοίνωσή του χαρακτήρισε ως εξαιρετικής σημασίας εξέλιξη για το ταμείο και το Ελληνικό δημόσιο την υποβολή της σημαντικά βελτιωμένης προσφοράς της Cosco.

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ, ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ
Με προκλητικό τρόπο, που υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών, τα “κέντρα” της διαπλοκής προσπαθούν να στηρίξουν τον εκλεκτό τους,Κυριάκο Μητσοτάκη και να εμφανίσουν τη νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία ως αξιόπιστη “εναλλακτική λύση” στην κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία δείχνει να παραπαίει κάτω από το βάρος του ασφαλιστικού και των άλλων, επαχθών μνημονιακών μέτρων που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. 

Θέση εργασίας στον Πολύγυρο

Ζητείται πωλητής/τρια σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας Vodafone στον Πολύγυρο. 
O πωλητής από τη θέση αυτή θα είναι υπεύθυνος για την παροχή ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης στους πελάτες που επισκέπτονται το κατάστημα. 
Σκοπός είναι να επιτευχθεί η κατανόηση των διαφορετικών profile των πελατών και η κάλυψη των αναγκών τους σύμφωνα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Vodafone .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Μορφωτικό- Πολιτιστικό- Αθλητικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», ευχαριστεί όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στην 1η Μαθητική Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα: «Ματιές στην πόλη μου το χειμώνα». Με τη συμμετοχή τους έγινε πραγματικότητα μια αξιόλογη έκθεση, που πλούτισε τη ματιά μας με πολυάριθμα στιγμιότυπα της πόλης που ζούμε, ιδωμένης με φαντασία και δημιουργικότητα.
Θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τον κ. Δημήτρη Λιάμπα, εκπαιδευτικό του 2ου Δημ. Σχολ. Πολυγύρου, για την ιδέα αυτής της έκθεσης και για τη συμβολή του στην οργάνωση και την πραγματοποίησή της καθώς και τον κ. Μάριο Αυγερινό, φωτογράφο, για τη βοήθειά του στην επιλογή των έργων.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΟΠ


Πέμπτη 21-1-2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΟΠ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ......ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Με την εκτός έδρας ήττα 78-84 από την Α.Ε. Λάρισας συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Οι αθλητές μας παρά την απώλεια στα πρώτα 15'' του πρώτου μας σκόρερ Δασκαλόπουλου έκαναν καλή εμφάνιση (46-47 26', 80-78 στα 20'' πριν το τέλος) απέναντι στη 2η ομάδα του πρωταθλήματος αλλά οι γηπεδούχοι έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ στο 2ο ημίχρονο για να φτάσουμε στο τελικό 84-78. 
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Κυριακή 24/1(13.00) στην Αρναία με την Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης σε ένα αγώνα κομβικής σημασίας. 
Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα:

Ενημέρωση-συζήτηση: Σκουριές 3 χρόνια μετά