Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

Α΄ Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής, Απόλλων Αρναίας - Νίκη Πολυγύρου 2-2

Υπό νέα διεύθυνση...

Συλλογική κουζίνα οικονομικής ενίσχυσης της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού


Συντονιστικό Ιερισσού: Δεν πρόκειται να σταματήσουμε, αν δε σταματήσουμε αυτή την καταστροφή.

Το ξέρουμε πια καλά ότι ο αγώνας ενάντια σε μια πολυεθνική εξορυκτική εταιρεία δεν κερδίζεται ούτε εύκολα, ούτε γρήγορα. Ξέρουμε επίσης ότι αυτός ο αγώνας είναι θέμα επιβίωσης του τόπου και όλων όσων τον κατοικούν. Κι ο δικός μας αγώνας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κρίσιμο σημείο.
Η Eldorado Gold, με θράσος αποικιοκράτη, απαιτεί να μπορεί να κάνει ότι θέλει, διαφορετικά θα φύγει. Απαιτεί ευνοϊκή μεταχείριση από τους κρατικούς μηχανισμούς και τη δικαιοσύνη. Γιατί, λέει, υλοποιεί τη μεγαλύτερη επένδυση σε μια χρεοκοπημένη χώρα. Γιατί, λέει, απασχολεί 2000, 5000, 8000, 10000 (ανάλογα με το δημοσιογράφο και το κανάλι) εργαζόμενους. Γιατί, λέει, συμβάλει στα έσοδα του κράτους. Γιατί η χώρα πρέπει να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της και να προσελκύσει επενδυτές.

Αγώνας Στίβου στην Σιθωνία

Στο τελευταίο συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, οριστικοποιήθηκε το καλαντάρι των αγώνων επί δημόσιας οδού-ορεινού δρόμου. Στη λίστα των αγώνων συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας "Neos Marmaras Run" (Χαλκιδική), 16/10/2016. Αποτέλεσμα προσπάθειας-διεργασίας τριών χρόνων μεταξύ του συλλόγου μας (Γ.Σ Η Σιθωνία), του δήμου Σιθωνίας, Δημοτικής ενότητας Νέου Μαρμαρά, και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με το ΣΕΓΑΣ ( κ.Μαμουζέλος), και τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ.Πτολεμαίο Παπαμιχαήλ τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κύριο Mεκικόκη Δημήτριο( εταιρεία Melitours) ο οποίος είχε την ιδέα αλλά και να στηρίξει τον αγώνα αυτό.
Επίσης στο καλαντάρι του ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ Θεσσαλονίκης περιλαμβάνονται: