Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Ιερισσός: Το Δάσος Των Χριστουγέννων Ξεκινά!


Πρωτοχρονιάτικη μουσική παράσταση ΑΓΑΠΗΣ


Χριστούγεννα στο "ΒΙΝΥΛΙΟ" (Πολύγυρος)


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΕΖΟΔΡΩΜΕΝΑ

Με τα «Χριστουγεννιάτικα Πεζοδρώμενα» συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Δήμο Πολυγύρου. Από σήμερα Δευτέρα 21 έως και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και για πέντε ολόκληρες ώρες καθημερινά (16:00 – 21:00) ο πεζόδρομος του Πολυγύρου θα πλημμυρίσει από άρωμα Χριστουγέννων.  Μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με  εκδηλώσεις και θεατρικά δρώμενα, χριστουγεννιάτικα μπαζάρ, εκθέσεις και παρουσιάσεις βιβλίων. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν στο σπίτι της Σοκολάτας και του Αϊ Βασίλη, στο εργαστήρι χειροτεχνίας και ζαχαροπλαστικής, στο χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο, στο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ. Παράλληλα θα λειτουργεί χριστουγεννιάτικη αγορά με εποχιακά είδη, είδη λαϊκής τέχνης, παραδοσιακά προϊόντα, ροφήματα, γλυκίσματα και ζαχαρωτά.
Τα «Χριστουγεννιάτικα Πεζοδρώμενα» πραγματοποιούνται από το Δήμο Πολυγύρου και το Νομικό Πρόσωπο «Αριστοτέλης» με τη συμμετοχή φορέων, συλλόγων, παραγωγών και εμπόρων.

ΕΠΕΙΓΟΝ...Ζητούνται συσκευές FAX, από τη Ν.Δ., για να σταλούν στα εκλογικά κέντρα των χθεσινών εκλογών!

21-22-23 Δεκεμβρίου στο Πεζόδρομο Πολυγύρου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΕΖΟΔΡΩΜΕΝΑ»

Για πρώτη φορά στις 21-22-23 Δεκεμβρίου στον Πεζόδρομο Πολυγύρου θα γίνουν τα
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΕΖΟΔΡΩΜΕΝΑ»
Τρεις μέρες γεμάτες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και θεατρικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, χριστουγεννιάτικα μπαζάρ, εκθέσεις και παρουσιάσεις βιβλίων. Διασκέδαση για τα παιδιά στο σπίτι της Σοκολάτας και του Άϊ Βασίλη, το εργαστήρι χειροτεχνίας και ζαχαροπλαστικής, το χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο. 
Παιχνίδια στο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ. Χριστουγεννιάτικη αγορά με εποχιακά είδη, είδη λαϊκής τέχνης, παραδοσιακά προϊόντα, ροφήματα, γλυκίσματα και ζαχαρωτά. Με τη συμμετοχή φορέων, συλλόγων, παραγωγών και εμπόρων.  
Ώρες από 4.00μ.μ -9.00μ.μΧριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Συκιά

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες των γιορτών στη Συκιά με επίκεντρο το πάρκο Νιόβης. Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο πάρκο Νιόβης ξεκινά η γιορτή των Αγγέλων.

Σύλλογοι, φορείς, επαγγελματίες και αυτοδιοίκηση συμμετέχουν στις εκδηλώσεις με στόχο να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους τις ημέρες των γιορτών.

Την Τρίτη 22/12/15 μελωδίες Χριστουγέννων με  life σαξόφωνο (LAKIS XATZOUDIS, μουσικό σχήμα ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ,ΦΥΛΙΩ ΑΝΝΑ).
Ζεστό κρασί, μπουφές, δώρα για τα παιδία και πολύ αγάπη από το Σύλλογο Γυναικών.