Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΑΔΕ» ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΗΝ… «ΕΥΜΕ» ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ;

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ «ΕΡΩΤΑΣ» ΜΑΞΙΜΟΥ – «ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΗΧΗΡΟΣ  ΑΠΟ ΒΗΧΑ…
Μέχρι πρότινος, όσες φορές στα τηλεοπτικά πάνελ η συζήτηση «άγγιζε» τις σχέσεις του Μαξίμου με το «καραμανλικό» στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους: Όλα αυτά, κατά τους ίδιους, υποτίθεται πως ήταν «αποκυήματα πολιτικής φαντασίας», «αβάσιμοι ισχυρισμοί», αν όχι και «εφευρέσεις του μιντιακού συστήματος» που βάλθηκε να σπιλώσει την αριστερή υπόληψη του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως επειδή δεν ξέρει πώς αλλιώς θα μπορούσε να ανακόψει την ξέφρενη… «αντι-συστημική» πορεία της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Παραμυθοχώρα ανοίγει τις πύλες της αύριο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00. 
Ας μαζευτούμε όλοι για να μπούμε σιγά σιγά στο κλίμα των Χριστουγέννων με εορταστική και χαρούμενη διάθεση. Ας γίνουμε όλοι για λίγο και πάλι παιδιά.
Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους να υποδεχτούμε τον Άγιο Βασίλη.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Μεταλλωρύχοι: «Για το χατίρι ενός παρατηρητήριου, ασχολούμαστε με το να ψάχνουμε στις Σκουριές τον χαλκό και τον χρυσό που ΔΕΝ παράγονται!»

Μετά τις δηλώσεις του ιδρυτή του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων Α. Παπαγεωργίου στα δελτία ειδήσεων της 17/12/2015, σχετικά με τις καταγγελίες του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για παράνομη παραγωγή χρυσού και χαλκού που συμβαίνει σήμερα στις Σκουριές, εμείς ως εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας:
Προσκαλούμε το σύνολο του Ελληνικού λαού να αρχίσουν να προσέρχονται από αύριο στο υπό κατασκευή μεταλλείο των Σκουριών, προκειμένου σαν Έλληνες πολίτες να παραλαμβάνουν την ποσότητα χρυσού που τους αναλογεί.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ του Συλλόγου Γαλατιστέων Θεσσαλονίκης


Πόσο μαλάκας ήμουνα και πίστεψα έναν καρεκλοερωτευμένο!!!

ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ...

Και, ω του θαύματος, εμφανίστηκε μετά από χρόνια ολόκληρα στα Μέσα Ενημέρωσης ο άλλοτε “ισχυρός άνδρας” της κυβέρνησης Καραμανλή Θεόδωρος Ρουσόπουλος!... Για να δηλώσει τι; Ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε “μια-δυο” επικοινωνίες με τον Κώστα Καραμανλή, ενώ προσέδωσε στον Έλληνα πρωθυπουργό “χαρακτηριστικά Ανδρέα Παπανδρέου”!... 
Οι δικές μας πληροφορίες, πάλι μιλούν για κανονικό δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στους δύο άνδρες που ήταν και είναι ανοιχτός εδώ και καιρό... Και η γνωστή φράση αβροφροσύνης από τον καιρό των Α. Παπανδρέου και Κ. Καραμανλή (του πρεσβύτερου) “Κώστα μου / Ανδρέα μου” αποκτά και πάλι νόημα ύπαρξης...

Χριστουγεννιάτικο Bazar από το ΕΕΕΕΚ Πολυγύρου