Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Με το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ ο Τσίπρας ολοκληρώνει το μισοτελειωμένο έργο των προηγούμενων.

Aνακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας:

"Η κατ’ όνομα αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το νεοφιλελεύθερο μνημονιακό της κατήφορο ολοκληρώνοντας το έργο των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά –Βενιζέλου.

Ξεπουλάει τον ΑΔΜΗΕ αντί πινακίου φακής και με την εκ νέου αποτίμηση της λογιστικής αξίας του ΑΔΜΗΕ υποτιμά σε ένα ακόμα πιο εξευτελιστικό τίμημα τον ΑΔΜΗΕ, του οποίου η πραγματική αξία είναι περίπου τα €8,0 δις.
Η κυβερνητική προπαγάνδα ότι δήθεν διατηρείται ο δημόσιος χαρακτήρας του είναι ψεύδος προς παραπλάνηση των αφελών.

Ο περήφανος απατεώνας

Οι ειδήσεις και οι αναλύσεις πέφτουν βροχή αλλά αυτό που τα λέει όλα είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Ο άνθρωπος που έκανε με μεγάλη χαρά τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστήριζε με λύσσα πως θα κάνει, βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας.
Πού ακριβώς πιστεύει κάποιος πως μπορεί να πάει μια χώρα με οδηγό έναν απατεώνα; Στην επιτυχία;

Συνέλαβαν τον "κακούργο"...


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΤΡΕΪ ΜΑΣΛΟΒ

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ
Ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Αθήνα Αντρέι Μάσλοβ, μαζί με ομάδα συνεργατών του, παρέθεσαν γεύμα εργασίας στο Πολιτιστικό Μέγαρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα στον επικεφαλής της ΛΑ.Ε. Παναγιώτη Λαφαζάνη και στον Κώστα Ήσυχο, μέλος της Γραμματείας της ΛΑ.Ε.  
Ο Παναγ. Λαφαζάνης και ο Ρώσος Πρέσβης αντάλλαξαν σε εγκάρδιο και ανοικτό πνεύμα απόψεις για τις σχέσεις των δύο χωρών και τις εξελίξεις στην περιοχή μας. 

Radio Schizoanalytique -Εκπέμποντας από την Πτύχωση

Το Radio Schizoanalytique είναι ένα πολυφωνικό διαλογικό ραδιοφωνικό συμβάν που εκκινεί από το αντιμεταλλευτικό κίνημα στη Χαλκιδική ενάντια στη “χαμηλού κόστους”επένδυση της Καναδικής Εταιρείας Εξόρυξης Χρυσού Εldorado Gold και εκτυλίσσει την πολυεπίπεδη κριτική της στις ιδεολογίες της εξόρυξης, με στόχο να προτείνει εναλλακτικές και βιώσιμες λύσεις για τη μέλλον μας.
Πρόκειται για κινητό ραδιοφωνικό σταθμό που επιδιώκει να γίνει εργαλείο έκφρασης και εσωτερικής επικοινωνίας μεταξύ των αγωνιζόμενων ανθρώπων, μεταφέροντας τη φωνή τους πέρα από τα τοπικά όρια της κοινότητας και καταγράφοντας τη ζωντανή ιστορία του κινήματος.

ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ; ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Δεκέμβρης του 15, οι Άγιες Μέρες της γέννησης του Θεανθρώπου πλησιάζουν, όσοι έχουν τη δυνατότητα προγραμματίζουν ΠΩΣ θα περάσουν τις γιορτές, μόνο που στη χώρα μας, για ορισμένες κατηγορίες συνανθρώπων μας ο…. «ήλιος» δε βγαίνει… Γιορτές κάνουν μέσα στην αβεβαιότητα, μέσα στην εξαθλίωση, μέσα στην ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ που απλόχερα τους προσφέρει το «κράτος πρόνοιας» για πολλά χρόνια. Έχω γράψει αμέτρητες φορές για θέματα ΑΜΕΑ, δημοσίευσα διάφορες καταγγελίες που φωτογραφίζουν τον ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ στη χώρα μας….. Η επιλεκτική «ευαισθησία» τόσο πολλών συνανθρώπων μας, όσο και ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ πολιτικάντηδων, εξαντλείται σε «πρόσφυγες», μετανάστες, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτεί το ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ σύστημα μας, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ (η αν δεν εγιναν κοντεύουν) ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ . Ας βγει κάποιος να πει πως δεν είναι έτσι τα πράγματα…..