Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση του Συλλόγου Κρητών Χαλκιδικής

Ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής "Ν. Καζαντζάκης" ενημερώνει τους φίλους του ότι: αρχίζουν μαθήματα Κρητικών χορών κάθε Πέμπτη από 10/12/2015 και ώρες 17:00-21:00 στο γυμναστήριο του Γυμνασίου Πολυγύρου.
Πληροφορίες-εγγραφές  κατά τη διάρκεια των μαθημάτων στα τηλέφωνα: Αυγουστινάκης  6945961616, Αθηνά 6979926855,  Παπαδάκης 6977413795 και κατά την διάρκεια της εβδομάδας, 11:00-18:00, στο τηλέφωνο 2371021745, κυρία Δέσποινα Κεντριανού

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Με το σύνθημα ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ πραγματοποιήθηκε σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2015 στον Πολύγυρο πορεία ευαισθητοποίησης των πολιτών, από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
Στο πανό των μαθητών το μήνυμα ήταν ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου κ. Σωτήρης Μπρουτζάς αφιέρωσε τη σημερινή εκδήλωση στα θύματα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Inland Regional Center το οποίο φιλοξενεί ΑΜΕΑ στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια.

Ρεμπέτικο γλέντι ενάντια στην εξόρυξη χρυσού


Η Αυτοδιοίκηση σε κατάσταση πλήρους απαξίωσης! Ο κ. Κουρουμπλής φόρεσε την ρομφαία του Σωτήρα!

Στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, «συγκλονιστική» ήτανε η παρέμβαση του υπουργού ΥΠΕΣΔΑ κ. Κουρουμπλή. Τόσο που κάποιοι αφελείς Δήμαρχοι –ευτυχώς ελάχιστοι- χειροκρότησαν κιόλας. Δεν ήτανε βέβαια ξεκάθαρο, αν το χειροκρότημα αφορούσε τις υποσχέσεις του για τις εκταμιεύσεις μέρους των υποχρεώσεων του κράτους η την αποστροφή του να παραιτηθεί αν δεν πραγματοποιηθούν οι υποσχέσεις αυτές εντός του Δεκεμβρίου! Σύμφωνα με τον υπουργό, όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της κεντρικής διοίκησης που αφορούν στον προϋπολογισμό του 2015, θα τηρηθούν μέχρι «ενός ευρώ». Πέραν τούτων, υποσχέθηκε περίπου τον δεύτερο χρυσό αιώνα μετά τον Περικλή, αυτή τη φορά στην Αυτοδιοίκηση, «με θεσμούς αντιπροσωπευτικούς και αμεσοδημοκρατικούς, ώστε ο πολίτης να καταστεί ενεργός και να μη νιώθει απλά ένας υπήκοος». Να μην τον αδικήσουμε βέβαια, κατέχει εκ καταγωγής την απαραίτητη τεχνογνωσία της εξαπάτησης, περισσότερο και από τους προσχωρήσαντες τελευταία στο σπόρ, κλασσικούς ρεφορμιστές του ΣΥΡΙΖΑ!

Πρώτη φορά αριστεροί ρουσφετοδιορισμοί...

-Η Θυγατέρα του Α.Κακλαμάνη στο δημόσιο με υπογραφή Παυλόπουλου. (ΕΔΩ)
-Η υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου διόρισε και τα δύο παιδιά της αδελφής της στο Δημόσιο. (ΕΔΩ)