Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικα έλατα στο μπαλκόνι του καφέ ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ

Όπως κάθε χρόνο έλατα Χολομώντα θα βρείτε στο μπαλκόνι του καφέ-ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ.

Τιμές προσιτές!

Για όσους δυσκολεύονται, λόγω των παλαιομνημονιακών και νεομνημονιακών νταβατζήδων, παίρνουν  το έλατο και το επιστρέφουν μετά τις γιορτές!!!

Οι ξεπεσμένοι γερμανοτσολιάδες του ΣΥΡΙΖΑ μας θεωρούν μαλ@κες...


ΗΜΕΡΙΔΑ για μηχανικούς με θέμα: "ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ"

Απεργούμε ενάντια στην κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Α.Μ.Ε.Α

Ελλάδα 2015 μ.χ (αυτό σημαίνει μετά Χριστόν και όχι τη συνηθισμένη μας έκφραση…. Αν και στην περίπτωση μας ταιριάζει γάντι), και θα γιορτάσουμε ακόμα μια χρονιά την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) θεσπίστηκε και τηρείται παγκόσμια από τα Ηνωμένα Έθνη το 1992. Εορτάζεται σε όλον τον Πλανήτη προωθώντας την κατανόηση σε θέματα αναπηρίας και την κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία.
Επιδιώκει την αύξηση του βαθμού ένταξης των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής.

Δήμος Αριστοτέλη: Υποβολή δήλωσης αίτησης περί εποχικότητας επιχειρήσεων

Ενημερώνουμε τους Δημότες Αριστοτέλη ότι, προκειμένου το Δημοτικό Συμβούλιο να προβεί στη λήψη απόφασης περί του περιορισμού των τελών καθαριότητας και φωτισμού στις εποχιακά λειτουργούσες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αριστοτέλη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων αναφορικά με το χρόνο λειτουργίας των επιχειρήσεων που εντάσσονται στην κατηγορία αυτή. 
Οι υπόχρεοι-Νόμιμοι Εκπρόσωποι της επιχείρησης θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν 1599/1986, αναφορικά με το χρόνο λειτουργίας της επιχείρησης, με βάση τα όσα αναφέρονται στις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν 429/76 και της Εγκυκλίου ΥΠΕΣ 78/7125/2007.

Προσφορά εργασίας

Ζητούνται νέοι & νέες για εργασία στο club DAKAR ("τριεθνές" Νικήτης-Αγίου Νικολάου- Μαρμαρά).

Πληροφορίες: 69 09 155 668

Oι μεταλλωρύχοι Χαλκιδικής προσέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη

“Ο πόνος των ανθρώπων αυτών είναι και δικός μας πόνος”

Κλιμάκιο που απαρτίζονταν από εθελοντές μετέβη στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, για να παραδώσει τα είδη α’ ανάγκης που συνέλεξαν εργαζόμενοι των Μεταλλείων Χαλκιδικής και κάτοικοι της περιοχής, για τους πρόσφυγες.
«Αγωνιζόμαστε έμπρακτα για ένα καλύτερο μέλλον. Στη Χαλκιδική, στην Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο. Η ανθρωπιά δεν πρέπει να χαθεί», λένε οι εθελοντές που βρέθηκαν στον καταυλισμό των προσφύγων όπου δεν έπεφτε καρφίτσα, και είδαν με τα μάτια τους τον ανθρώπινο πόνο, την αγωνία και την απελπισία.

Π.Α.ΜΕ. - Spot για την απεργία στις 3 Δεκέμβρη