Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Πλειστηριασμός: Το χόμπυ των μερκελιστών Τσίπρα-Τσακαλώτου


ΣΥΡΙΖΑ: Να 'χαμε να λέγαμε κι αμπέλια να κλαδεύαμε...

Ανακοίνωση της Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής σχετικά με τις Σκουριές και την κυβερνητική τακτική.
Οι Συριζαίοι της Χαλκιδικής δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τι "παίζει" με τις Σκουριές και σίγουρα δεν έχουν αντιληφθεί την μετάλλαξή τους!!!
Εκτίμησή μας είναι ότι θα συμβεί αυτό που φαίνεται στην εικόνα μας (μακάρι να διαψευσθούμε!).
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
Πολύγυρος, 18 Νοεμβρίου 2015

Επισημαίνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίκαια ανέδειξε το πρόβλημα των Σκουριών και δεσμεύτηκε κατ’ επανάληψη για τη λύση του.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ... ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝ!

ΑΠΕΠΕΜΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ
Σε μια πρωτοφανή επίδειξη εσωκομματικού αυταρχισμού, ο Αλέξης Τσίπρας απέπεμψε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανακοίνωσε το ίδιο το μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός ζήτησε την παραίτηση του βουλευτή Α' Αθηνών, γιατί ο τελευταίος είχε καταστήσει σαφές ότι δεν επρόκειτο να ψηφίσει το νομοσχέδιο με τα βαρειά, αντιλαϊκά προαπαιτούμενα που προωθεί με διαδικασίες- εξπρές η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των μνημονιακών της δεσμεύσεων. Μετά από αυτό, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης υπέβαλε την παραίτησή του.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ *

*Του Γιώργου Βαγιωνά, βουλευτή ΝΔ Νομού Χαλκιδικής
H εκλογή νέας ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία πρέπει να γίνει η απαρχή μίας ουσιαστικής μετεξέλιξης της παράταξης που για περισσότερο από σαράντα χρόνια αποτελεί τον βασικό φιλοευρωπαϊκό κορμό του πολιτικού συστήματος της χώρας μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάθε τέτοια εσωκομματική διαδικασία για κάθε κόμμα είναι ένα κρας τεστ για την εσωτερική του δημοκρατία, τη συνοχή και  την ενότητά του. Όλο αυτό το διάστημα ειπώθηκαν πολλά, και μάλιστα αρκετά που ίσως σε πολλές περιπτώσεις να μην αφορούσαν το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, η οποία σε μία τέτοια δύσκολη συγκυρία έχει άλλα σημαντικότερα προβλήματα άμεσης επιβίωσης που καλείται να αντιμετωπίσει.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Στα «Γηπεδάκια» της Μεγ. Παναγίας, η υπερβολή στα όρια της επιστημονικής φαντασίας

Την περασμένη εβδομάδα η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη μας ενημέρωσε με δελτίο τύπου (13-11-2015) ότι προέβη σε προληπτικές ενέργειες για την αποτροπή μόλυνσης των νερών ύδρευσης του οικισμού Μεγάλης Παναγίας, στη θέση Γεώτρηση Γηπεδάκια.
Τα βασικά δεδομένα της υπόθεσης είναι τα εξής : Η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» προκειμένου να καλύψει ανάγκες προσωρινής αποθήκευσης μηχανολογικού εξοπλισμού εκμίσθωσε αγροτεμάχιο στη θέση «Γηπεδάκια», πλησίον της Μεγάλης Παναγίας. Το εν λόγω αγροτεμάχιο γειτνιάζει με υδρευτική γεώτρηση με την οποία τροφοδοτείται με πόσιμο νερό η Μεγάλη Παναγία.

Tiverious 20/11 στον Πολύγυρο


Ελπίς Πολυγύρου - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ελπίς Πολυγύρου οργανώνει ημερήσια εκδρομή για όλους τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών της στη Θεσσαλονίκη και επίσκεψη σε αγώνα του πρωταθλήματος Super League στην Τούμπα.
Στα πλαίσια της συνεργασίας της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί εκδρομή των αθλητών των ακαδημιών μας την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής μεταξύ PAOKFC/ΠΑΕΠΑΟΚ και Παναιτωλικός.

Συμμετοχή Δήμου Αριστοτέλη στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2015

Ο Δήμος Αριστοτέλη, μετά από πέντε χρόνια απουσίας, συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. - Helexpo στην Θεσσαλονίκη από 12-15/11/2015 παράλληλα με τις εκθέσεις Hotelia & Polis.
Τις εκθέσεις αυτές, επισκέφτηκαν πάνω από 14.000 επισκέπτες (αριθμός που υποδηλώνει αύξηση κατά 30%, σε σχέση με τις περσινές διοργανώσεις) ενώ υποδέχτηκε και 107 ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες από 32 χώρες.
H προβολή του Δήμου μας ως τουριστικός προορισμός, οργανώθηκε σε ένα περίπτερο 12 τ.μ. από τους συνεργάτες της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. ΔΑΕ και του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου και αποτέλεσε κατά γενική ομολογία η καλύτερη παρουσία του Δήμου μας σε ανάλογη δράση στον ελληνικό χώρο.