Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

Πήραμε τον πούλο

ΠΕΡΙ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Για να μην νομίζουν ορισμένοι πως ξεχνώ τα χάλια μας,, πως ξεχνώ την ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ του «κράτους πρόνοιας» που με την εύκολη δικαιολογία της κρίσης και των ΔΙΑΤΑΓΩΝ των Ευρωπαίων αφεντικών μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με πολλούς και διάφορους τρόπους, σήμερα θα ξαναπώ, για το ΤΙ μας επιφυλάσσει το Τρίτο μνημόνιο σε ότι αφορά αναπηρικές συντάξεις και επιδόματα.
Πριν συνεχίσω, να υπενθυμίσω αυτό που είπε ο Μοσκοβισί (;) αν θυμάμαι καλά, πρόσφατα σε συνέντευξη του σε ελληνικό κανάλι, πως «ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»…. Τι ήθελε πει το ποιητή αραγες; Και όσο αδέλφια θα προσπαθείτε να ερμηνεύσετε ΤΙ σημαίνει αυτή η δήλωση, εγώ συνεχίζω τα του σημερινού θέματος – «αναθέματος».

Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου στον Πολύγυρο


Η Ο.Β Πολυγύρου της Κ.Ν.Ε διοργανώνει στις 17/11 στο Δημαρχείο Πολυγύρου στις 19:30 εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Σκουριές - Νομιμότητα παντού.

Του Αθ.Γ. Καρίνα
Η πρόσφατη πράξη δολιοφθοράς στο μεταλλείο των Σκουριών είναι κατακριτέα και καταδικαστέα, απ’ όπου και εάν εκπορεύεται. Η εμπρηστική ενέργεια σε χωματουργικά μηχανήματα που δουλεύουν στο μεταλλείο των Σκουριών είναι μία θρασύδειλη ενέργεια εις βάρος των εργαζομένων στα μεταλλεία και δεν διαφέρει σε τίποτα από τις πολλές παρόμοιες θρασύδειλες ενέργειες εκφοβισμού των εργαζομένων που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη και ιδιαίτερα στην Ιερισσό.
Αυτές οι ενέργειες πέραν όσων επιδιώκουν να επιτύχουν προκαλούν και δηλητηρίαση της τοπικής κοινωνίας με μίσος και διχόνοια και έχουν ως αποτέλεσμα το διχασμό και την ένταση στους κατοίκους.