Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Όπως και οι φασίστες...


Κάλεσμα (δείγμα πολιτικής αγυρτείας) του ΣΥΡΙΖΑ για απεργία

Ανακοίνωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής για την Απεργία
Όλοι και Όλες στην Απεργία και τις Συγκεντρώσεις την Πέμπτη 12 Νοέμβρη
Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας στην εργασία, στην ασφάλιση και την αξιοπρεπή διαβίωση
Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους/ις εργαζόμενους/ες, τους/ις άνεργους/ες, τους/ις συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 12 Νοέμβρη.
Οι αγώνες απέναντι στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά. Διεκδικούμε τα θεμελιώδη δικαιώματά μας στην εργασία, την ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, τη διατήρηση του κοινωνικού και αναδιανεμητικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, την προστασία της πρώτης κατοικίας, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, υγεία και παιδεία για όλους.

Συνεχίζουν το δούλεμα...

Το site του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει κάλεσμα του Τμήματος (μνημονιακής) Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για καθολική συμμετοχή στην μεθαυριανή απεργία (12 του Σεπτέμβρη)!!!
-Βρε χλιμίτζουρες του κερατά, μας δουλεύετε ακόμα;

Εμείς θύματα που σας εμπιστευτήκαμε...


Πολύγυρος 13/11 - CORSO


ΘΕΜΑ της Χαλκιδικής, Πέμπτη 12/11


ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Μετά την απόφαση του ΣτΕ τι ; Διάλογος και Συνεννόηση.

Του Αθ. Γ. Καρίνα
Η πολυαναμενόμενη απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την ακύρωση ή μη της απαράδεκτης τεχνικά απόφασης του υπουργού ΠΑΠΕΝ κου Σκουρλέτη να αναστείλει τις άδειες υλοποίησης της επένδυσης χρυσού στο Δήμο Αριστοτέλη διαφαίνεται, σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ότι θα δικαιώσει για μία ακόμη φορά τον επενδυτή, Ελληνικός Χρυσός Α.Ε..
Το γεγονός αυτό από μόνο του, αλλά και σε συνδυασμό με όλες τις υπόλοιπες αποφάσεις του ΣτΕ, θα ήταν αρκετό υπό κανονικές συνθήκες ευνομούμενου κράτους να ανάψει πράσινο φως στην απρόσκοπτη υλοποίηση και λειτουργία της επένδυσης. Δυστυχώς όμως οι δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού ΠΑΠΕΝ κου Σκουρλέτη προμηνύουν ότι ο γολγοθάς θα συνεχιστεί.

Σποτ του ΠΑΜΕ για την απεργία στις 12 Νοέμβρη!

Πάντως προλαβαίνουμε και δημοψήφισμα και εκλογές, έτσι δεν είναι;