Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Φορομπηχτική ακράτεια

Το ταχύτατο κράτος του Τσιπροφίλη...


Ν. Μουδανιά: Ομιλία με θέμα: «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ: Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΙΚΩΝ ΚΗΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ»


Συμβολική κατάληψη των δημαρχείων Χαλκιδικής

Σε συμβολική κατάληψη των δημαρχείων και των δημοτικών υπηρεσιών του νομού Χαλκιδικής προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, αντιδρώντας στα μέτρα του τρίτου μνημονίου που δυναμιτίζουν την κοινωνική ασφάλιση και ανοίγουν το δρόμο στην επέλαση των ιδιωτικοποιήσεων. Οι εργαζόμενοι ανήρτησαν πανό διαμαρτυρίας και ενημερώθηκαν εκτενώς για τις επίμαχες διατάξεις που πλήττουν τον κλάδο τους. Η συμμετοχή στην απόφαση της Ομοσπονδίας για κατάληψη ήταν μαζική και ενδεικτική της αποφασιστικότητας των εργαζομένων να συνεχίζουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. 

Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Θεσσαλονίκη: "Να ανατρέψουμε παλιά και νέα Μνημόνια. Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες - όχι οι τροϊκανοί"

H ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης οργανώνει την Παρασκευή 6 Νοέμβρη στις 6:30μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (Κλεάνθους με Γρ. Λαμπράκη) εκδήλωση ενόψει της πανεργατικής απεργίας στις 12 Νοέμβρη με θέμα: "Να ανατρέψουμε παλιά και νέα Μνημόνια. Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες - όχι οι τροϊκανοί". 
Ομιλητές θα είναι οι:

Ενημερωτική εκδήλωση και δωρεάν εξετάσεις στο ΚΑΠΗ Ν.Μαρμαρά

Η Δημοτική Κοινότητα Νέου Μαρμαρά Δήμου Σιθωνίας πραγματοποιεί μια εκδήλωση, ανοικτή προς το κοινό, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για κάποιες σημαντικές παθήσεις. 
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ΚΑΠΗ Νέου Μαρμαρά, την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2015 και ώρα έναρξης 8:30π.μ.
Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, σε όποιον από τους παρευρισκόμενους το επιθυμεί, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν καρδιαγγειακός έλεγχος, ο οποίος θα περιλαμβάνει έλεγχο Λιπιδαιμικού Προφίλ (Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, γλυκόζη αίματος κ.α.) & μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης, από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας. Η πρωτοβουλία αυτή έχει τη στήριξη όλων των φορέων του Δήμου.