Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Χοντρό κυνικό και ανενδοίαστο δούλεμα, με τη βοήθεια των μέσων ενημέρωσης του συστήματος, κάνει στον ελληνικό λαό ο Αλ. Τσίπρας. Την πλήρη υποχώρηση του στις απαιτήσεις της Μέρκελ στο προσφυγικό, κατά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, με την αποδοχή 50.000 προσφύγων, την εμφάνισε ψεύτικα ως, δήθεν, απόρριψή παράλογων απαιτήσεων των Βρυξελλών! 
Η κοροϊδία πάει σύννεφο και οι “άθλιοι” βαφτίζουν το “κρέας – ψάρι”.

Τα λερωμένα τ' άπλυτα τα παραπεταμένα


Ο Τραγέλαφος

Πολύγυρος, Cafe-bar Tiverious 27/10/2015


ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Ποια «υπηρεσία» προσφέρουν στην τοπική κοινωνία οι «πολεμικές» δράσεις των αντιδρώντων;

Γράφει ο Αθ. Γ. Καρίνας
Είναι αρκετά χρόνια τώρα που οι αντιδρώντες στην υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. πραγματοποιούν «πολεμικές» δράσεις – αντιδράσεις τόσο στην περιοχή των μεταλλείων όσο και εκτός. Οι δράσεις αυτές είναι γνωστές στην τοπική κοινωνία και περιλαμβάνουν πορείες προς τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις, οι οποίες συνοδεύονται από βίαια επεισόδια, νυχτερινές επιδρομές στα εργοτάξια με στόχο τη δολιοφθορά τουλάχιστον, αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση πανό εντός των οικισμών, δημοσιοποίηση κειμένων που προκαλούν τρόμο και ανησυχία στους κατοίκους κ.α..

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ;

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης
Τι θα γίνει φίλε μου Νικολάκη; Πολλά λέγονται, πολλά ακούγονται, και η «τρεμούλα» πάει σύγνεφο. Βλέπεις, με όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό, δεν ξέρει κανείς τι να πιστέψει και τι όχι. Συνέλληνες, που θα μας βγάλει αυτό το χάλι; Ξέρει κανείς να μου πει;
Για διαβάστε λίγο και αυτό!!!!!
«Άγριο τσεκούρι στις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ
Τσεκούρι για τις συντάξεις και κάτω των 1.000 ευρώ διέβλεψε ο γνωστός εργατολόγος, Αλέξης Μητρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας.

Απόλλων Αρναίας – Α.Σ. Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου 60-51, Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ε.ΚΑ.Σ. Χαλκιδικής


Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τα πλήγματα οζώδους δερματίτιδας

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Θέμα: Οζώδης δερματίτιδα: άλλο ένα πλήγμα για την κτηνοτροφία μετά τον καταρροϊκό πυρετό του 2014.

Καλπάζει η νόσος της Οζώδους Δερματίτιδας των βοοειδών, με σοβαρές συνέπειες για την εγχώρια κτηνοτροφική παραγωγή. Έπειτα από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα Οζώδους Δερματίτιδας των βοοειδών και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής. Στις προσβεβλημένες εκτροφές λαμβάνονται μέτρα εκρίζωσης με την θανάτωση όλων των ζώων.

Τρομοκρατικό χτύπημα στην Καλαμάτα σχεδίαζε η ομάδα «Ε»

Τα μέλη της ομάδας που υπογράφουν με το Δελφικό «Ε», «πιστεύουν στον Δία και μάχονται κατά του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας». Ποιοι είναι, τι σχεδίαζαν.
 Πρώην Ειδικός Φρουρός από τον Πολύγυρο μέλος της ομάδας
Τα μέλη της ακραίας ομάδας «Ε», που πιστεύουν στην απολυτότητα της θεότητας του Δία, και είναι αρνητές θεσμών και αρχών, είχαν πρόθεση να τοποθετήσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς στην Περιφέρεια Μεσσηνίας, στο Δημαρχείο και στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας.
Οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη του 52χρονου άεργου ηλεκτρονικού, των τριών ανδρών από τη Δράμα, και ενός 25χρονου πρώην Ειδικού Φρουρού (έως το 2013) από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, εντόπισαν παρόμοιους εκρηκτικούς μηχανισμούς στις οικίες των δραστών, τους οποίους θα τοποθετούσαν τις επόμενες μέρες στους υπόλοιπους στόχους.