Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ & ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ELDORADO ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Ξεφτίλα και σφαγιασμός ή αξιοπρέπεια και ξεσηκωμός;

Πηγή: Νίκος Μπογιόπουλος - enikos.gr  
Ο Τσίπρας είναι αυτός που εξελέγη πρωθυπουργός – την πρώτη φορά - υποσχόμενος ότι θα επέστρεφε την 13η σύνταξη στους συνταξιούχους… Ο Τσίπρας είναι αυτός που εξελέγη πρωθυπουργός – την δεύτερη φορά – υποσχόμενος ότι έχει σχέδιο στο ασφαλιστικό που «θα προστατέψει τους ασθενέστερους»… Μια βδομάδα πριν από τις εκλογές του Σεπτέμβρη, στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, ο Τσίπρας είχε ισχυριστεί ότι είχε δώσει «μάχη για να διατηρηθούν οι συντάξεις». Ότι έψαχνε και έβρισκε «ισοδύναμα» για την προστασία των συντάξεων. Ότι το συνταξιοδοτικό «τον βασάνιζε πάρα πολύ». Και κυρίως είχε ισχυριστεί και είχε υποσχεθεί αυτό: «Έχουμε σχέδιο προκειμένου να πάμε σε μια μεταρρύθμιση που τους ασθενέστερους θα τους προστατέψει». Πάμε να θυμηθούμε πώς πήρε την ψήφο του λαού στην κάλπη ο κ.Τσίπρας. Πάμε να θυμηθούμε τον ίδιο τι έλεγε και πως το έλεγε για τις συντάξεις. Όχι τον Γενάρη (η υπενθύμιση εκείνων των ψεμάτων δεν έχει κανένα νόημα πια), αλλά μόλις πριν από ένα μήνα, παραμονές των εκλογών του Σεπτέμβρη:

Δήμος Πολυγύρου: Επισιτιστικό Πρόγραμμα

Από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί οι πίνακες ωφελούμενων με τις εγκεκριμένες/απορριφθείσες αιτήσεις του Επισιτιστικού Προγράμματος (ΤΕΒΑ).
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν είτε στο Δημαρχείο είτε στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού (Πρόνοια) (Διοικητήριο ΠΕΧ), είτε στο «Βοήθεια στο Σπίτι» (παλαιό δικαστικό μέγαρο) προκειμένου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα και τον τρόπο υποβολής των ενστάσεων. Οι απορριφθέντες του

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Γ. Βαγιωνά

Ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα «Άλλη μια χαμένη χρονιά το 2016 για τους νέους! Αύξηση της Ανεργίας στο 25,8!!! από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των οποίων συνυπογράφει και ο βουλευτής του Νομού Χαλκιδικής  Βαγιωνάς Γεώργιος.

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου (Φωτογραφίες)

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου, με αίτημα την άμεση εξέταση από την εισαγγελία πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, των πορισμάτων των επιθεωρητών περιβάλλοντος – που βεβαιώνουν σωρεία παραβάσεων της Ελληνικός Χρυσός. (Φωτογραφίες)

Δήμος Πολυγύρου: Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου η παράδοση των φαρμάκων, που συγκεντρώθηκαν για τους Γιατρούς του Κόσμου

Πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για προσφορά φαρμάκων για τους Γιατρούς του Κόσμου. Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στις 11.00 το πρωί, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, θα γίνει παρουσίαση του έργου της οργάνωσης και θα παραδοθούν τα φάρμακα, που πρόσφεραν οι πολίτες του Δήμου μας, στους υπεύθυνους της οργάνωσης.
Η συγκέντρωση των φαρμάκων πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 16 Οκτωβρίου 2015 ενώ όσοι δεν κατάφεραν να φέρουν τα φάρμακά τους στα προκαθορισμένα σημεία μπορούν να τα φέρουν την Κυριακή 18-10-2015 στο Δημαρχείο Πολυγύρου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.
Υπενθυμίζουμε ότι συγκεντρώνονται: Φάρμακα που δεν έχουν λήξει. Σφραγισμένα σιρόπια και αλοιφές. Σφραγισμένα ή και ανοιγμένα κουτιά με χάπια ή κάψουλες. Βαμβάκι, γάζες, επίδεσμοι και φαρμακευτικό υλικό.
Τη δράση οργανώνουν ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Χαλκιδικής, το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο