Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε 14 νέους διαγωνισμούς ακινήτων

Νέους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ (αυτό που θα καταργούσε ο μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ) με στόχο την αξιοποίηση ακινήτων, μεταξύ αυτών και στη Χαλκιδική.
Η προθεσμία για υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της Α’ Φάσης λήγει στις στις 10 Δεκεμβρίου 2015 για τα ακίνητα από 1 έως και 9 και στις 17 Δεκεμβρίου 2015 για τα ακίνητα από 10 έως και 14.
Αναλυτικά τα ακίνητα:

Ξεκίνησε η συλλογή ειδών για τους πρόσφυγες στο Δήμο Σιθωνίας

Ξεκίνησε η συλλογή τροφίμων και ρούχων για τους πρόσφυγες στο Δήμο Σιθωνίας μετά το κάλεσμα που απεύθυνε το Ν.Π.Δ.Δ. «Η Αλληλεγγύη» και ο δήμος Σιθωνίας στους δημότες.
Ήδη συγκεντρώθηκαν διάφορα είδη από την τοπική Κοινότητα Μεταγγιτσίου, όπου υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, ενώ από αύριο μέχρι και την Δευτέρα θα συγκεντρωθούν τα προσφερόμενα είδη από το Ν.Μαρμαρά.
Αναλυτικά οι ημερομηνίες συγκέντρωσης τροφίμων και ρούχων στις Κοινότητες του Δήμου Σιθωνίας:

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Οικοδόμηση σταθερής σχέσης μακροπρόθεσμης συνεργασίας μεταξύ πολιτείας και επενδυτή

Του Αθ. Γ. Καρίνα
Είναι κοινά αποδεκτό από όλους, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, ότι για να ανακάμψει η ελληνική οικονομία, για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της ανεργίας και για να ευημερήσουν οι έλληνες θα πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη. Επειδή η ανάπτυξη δεν διατάσσεται αλλά δημιουργείται, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν επενδύσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν τη χώρα στην ανάπτυξη. Επειδή το ελληνικό κράτος δεν διαθέτει κεφάλαια για επενδύσεις, θα πρέπει να προσελκύσουμε ιδιώτες επενδυτές, οι οποίοι να επενδύσουν στη χώρα μας τα κεφάλαιά τους. Βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να υπάρχει πολιτική σταθερότητα και ισχυρή βούληση να υποστηριχθούν οι εν λόγω ιδιωτικές επενδύσεις.

Ανακοίνωση του συλλόγου επαγγελματοβιοτεχνών Μ. Παναγίας


ΘΕΜΑ της Χαλκιδικής


Πρωτιά στον τομέα υγείας και ασφάλειας και χρυσό μετάλλιο στον τομέα ετοιμότητας και διαχείρισης καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης στα HEALTH AND SAFETY AWARDS

Την υψηλότερη διάκριση για την πολιτική της και τις πρακτικές της στον τομέα της Υγιεινής και Ασφάλειας, έλαβε η Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. που τιμήθηκε με τα βραβεία “Winner” και “Gold” του θεσμού Health and Safety Awards, στην διάρκεια τελετής απονομής που έλαβε χώρα στην Αθήνα, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015, παρουσία του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργου Κατρούγκαλου.
Διάκριση που επιβραβεύει την πολιτική και την φιλοσοφία της Ελληνικός Χρυσός, στον Τομέα της Υγείας και Ασφάλειας, και πιστοποίει την τήρηση των υψηλότερων και αυστηρότερων προδιαγραφών δίνοντας στην Ελληνικός Χρυσός την πρωτιά στον τομέα υγείας και ασφάλειας στον κλάδο των μεταλλευτικών βιομηχανιών και  χρυσό μετάλλιο στον τομέα ετοιμότητας

Καφέ Μοντάζ στον Πολύγυρο


AΓΩΝΑΣ ΒΟΛΛΕΫ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Καλούνται τα μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Χαλκιδικής «Η ΑΓΑΠΗ», να συμμετέχουν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα γίνει την  Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2015, στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής, στις 5:00 το απόγευμα.
     Παρακαλούνται όλα τα μέλη να δώσουν το παρόν.

Δωρεάν μαθήματα Παραδοσιακών χορών για όλους τους νέους και νέες της Χαλκιδικής

Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
Δωρεάν μαθήματα Παραδοσιακών χορών για όλους τους νέους και νέες της Χαλκιδικής έως περίπου 40 χρονών, από τον πολύπειρο καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Θεόδωρο Φλώρο. Έναρξη μαθημάτων τη Δευτέρα 5/10 στις 20:30 στην εστία του Παγχαλκιδικού Συλλόγου στην οδό Μαντώς Μαυρογένους 23 γωνία Υψηλάντου, περιοχή Νέας Ελβετίας Χαριλάου.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ 3 "ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ" ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ, Β' ΜΕΡΟΣ.

Παρακολουθήστε το  δεύτερο μέρος του αφιερώματος στο κίνημα των Σκουριών.
 Η εκπομπή προβλήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου από την εκπομπή της ΕΡΤ 3 Αντιδραστήριο. 
Το πρώτο μέρος μπορείτε να το παρακολουθήσετε στη παρακάτω διεύθυνση: