Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΠΑ... ξείπα #Tsipras


"ΑΠΑΛΛΑΓΗ από τα πρόσωπα στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΑΛΛΑΓΗ φυσιογνωμίας, ταυτότητας και πολιτικής"

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥΦΑ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
-Μετά την παρένθεση Σαμαρά, ο οποίος ήταν αναμενόμενο να φέρει τα χειρότερα αποτελέσματα για τη χώρα αλλά και για το κόμμα (ενδεικτικά 18% στις εκλογές του 2012, όπως επίσης για τη Χαλκιδική, στις ευρωεκλογές του 2014 αν και υπήρχε υποψήφιος ευρωβουλευτής, από τις 35000 ψήφους το 2009 φτάσαμε στους 17000 ψήφους το 2014), το πρόβλημα δεν είναι πλέον τόσο τα πρόσωπα. Εφόσον η διαδικασία εκλογής από τη βάση πραγματοποιηθεί σωστά (χωρίς να ‘’πέσει’’ το μηχανογραφικό σύστημα στις 10:30 το πρωί των εκλογών όπως έγινε το 2009, χωρίς να γυρνάνε λεωφορεία ανά την Ελλάδα και τη Χαλκιδική και να ψηφίζουν για αρχηγό από 10 φορές το κάθε άτομο, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων), τότε σίγουρα ο κόσμος και οι φίλοι της Ν.Δ. θα επιλέξουν τον καλύτερο και αξιότερο.

Ιερισσός - Διακοπή ρεύματος αύριο Τρίτη 29-09-2015

Ενημερώνουμε τους Δημότες της Δημοτικής Κοινότητας Ιερισσού, ότι κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από το υποκατάστημα της ΔΕΗ Αρναίας, αύριο, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης σε ολόκληρη την περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Ιερισσού, μεταξύ 09.00 και 10.00 πμ.
 Γρ. Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων Δ. Αριστοτέλη

KKE: Το τσάκισμα του λαού είναι το προαπαιτούμενο της όποιας αναδιάρθρωσης χρέους.

Τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να στείλει στο λαό τον βαρύτατο λογαριασμό του τρίτου μνημονίου των 86 δις, ο κ. Τσίπρας, απ’ τις ΗΠΑ και τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συνεχίζει την κοροϊδία ότι μια πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους θ’ αντιμετωπίσει τη φτώχεια και την ανεργία. Στην πραγματικότητα το τσάκισμα του λαού είναι το προαπαιτούμενο της όποιας αναδιάρθρωσης χρέους και καπιταλιστικής ανάκαμψης. Οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι κάποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι, που θα «τσεπώσουν» τα όποια ποσά εξοικονομηθούν απ’ αυτήν.