Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Φασιστική ενότητα

Είμαστε κάθε λέξη από τα μνημόνια αυτής της χώρας


Ο ΕΞΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Αποδέχτηκε και νομιμοποίησε ο ελληνικός λαός στις εκλογές το μνημόνιο, μας είπε ο πρωθυπουργικός ξάδερφος Γιώργος Τσίπρας. Το μνημόνιο δεν το έχουν διαβάσει οι βουλευτές που το ψήφισαν σε μια νύκτα, το διάβασαν και το ενέκριναν κ. Τσίπρα οι πολίτες στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά; 
Αποκαλύπτεται, όμως, από τον εξάδελφο, γιατί έγιναν οι εκλογές εξπρές. Για να λέει αυτά που λέει η κυβέρνηση περί λαϊκής νομιμοποίησης των μνημονίων. Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται. Γρήγορα θα δουν τον λαό στους δρόμους και θα καταλάβουν τι ενέκρινε ο ελληνικός λαός!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

1. Συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο της Λαϊκής Ενότητας για μια πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και για τον προγραμματισμό δράσης μέχρι το τέλος του χρόνου.
Το Πολιτικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους 155.000 πολίτες που υποστήριξαν με την ψήφο τους τη Λαϊκή Ενότητα, απορρίπτοντας τον πολιτικό και συναισθηματικό εκβιασμό, ξεπερνώντας την προσπάθεια τρομοκράτησης του εκλογικού σώματος. Χαιρετίζει τα μέλη και τους φίλους της Λαϊκής Ενότητας, που έδωσαν με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια τον εκλογικό αγώνα. Αυτή η αγωνιστική προσφορά μας επωμίζει ευθύνες και ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που μόλις ξεκινήσαμε.

Δήμος Αριστοτέλη: Επανοργάνωση του «Γραφείου Εξυπηρέτησης του Πολίτη»

Ο Δήμος Αριστοτέλη, ενημερώνει τους δημότες πως εδώ και λίγο καιρό, επανοργανώθηκε και λειτουργεί επαρκώς στελεχωμένο το «Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη», στα πλαίσια λειτουργίας του «Γραφείου Κίνησης» του Δήμου.
Η υπηρεσία αυτή, αποσκοπεί στην άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη επί θεμάτων καθημερινότητας και συγκεκριμένα καταγράφει, προγραμματίζει και διεκπεραιώνει αιτήματα:

Απάντηση στις φημολογίες για μερική επανέναρξη εργασιών στα Μεταλλεία Κασσάνδρας

Αναφορικά με την φημολογία περί μερικής επανέναρξης των εργασίων στα Μεταλλεία, ο Προέδρος των Εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας δηλώνει:
"Επειδή κυκλοφορούν φήμες για μερική επανέναρξη των εργασιών στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, ως εργαζόμενοι θέλουμε να δηλώσουμε ξεκάθαρα και προς την κυβέρνηση και προς την εταιρεία ότι:
Είμαστε μία ομάδα και ενωμένοι θα επιστρέψουμε πίσω σε όλα τα μέτωπα εργασίας μας.  
 Κρατάμε ενιαίο τον αγώνα μας!
 Όποιες άλλες σκέψεις θα μας βρουν κάθετα ενάντιους. Το έργο είναι ένα και αδιαίρετο."
Γ. Χατζής.

Βιαιότητες εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός/Eldorado Gold, σιωπή της εταιρείας και η ΕΛ.ΑΣ σε ρόλο θεατή

Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες μιας σειράς επεισοδίων τραμπουκισμού και τρομοκρατίας από εργαζόμενους της Ελληνικός Χρυσός. Πριν λίγες μέρες, η περίπτωση του ιερέα στη Στρατωνίκη που προπηλακίστηκε και απειλήθηκε από εργαζόμενους της Ελληνικός Χρυσός επειδή τόλμησε να μιλήσει για ομόνοια, αδερφοσύνη και ψυχραιμία. Εχτές, ψαράς από την Ιερισσό, εμποδίστηκε να  πουλήσει τα ψάρια του στο Παλιαοχώρι.

Μεταλλωρύχοι Χαλκιδικής: Παράλληλες κινητοποιήσεις σε Αθήνα & Μαδεμοχώρια

«Ο Αγώνας για τα Μεταλλεία είναι Αγώνας για τη ζωή»
 Ηχηρό μήνυμα για άμεση επαναλειτουργία των Μεταλλείων Κασσάνδρας και επιστροφή στη δουλειά τους στέλνουν οι μεταλλωρύχοι στη «νέα» Κυβέρνηση, με παράλληλες κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Χαλκιδική.
 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:
Ομάδα περίπου πενήντα μεταλλωρύχων παραμένουν στην Αθήνα από το πρωί της Τετάρτης κατασκηνωμένοι έξω από το Υπουργείο. Αναμένοντας την προσεχή τριμερή συνάντηση της Δευτέρας, μένουν έξω από το Υπουργείο και αναλαμβάνουν δράση ενημέρωσης του κοινού όπως δηλώνουν οι ίδιοι. «Θα ενημερώσουμε

Μήνυμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ξενοδόχων με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού (27-09-2015)

"Στην τρέχουσα, τόσο δύσκολη όσο και σύνθετη συγκυρία για την ελληνική οικονομία και τον τουρισμό, το βαθύτερο μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού – «Ένα δισεκατομμύριο τουρίστες, ένα δισεκατομμύριο ευκαιρίες», δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο.
Η συνεισφορά του τομέα Τουρισμού και Ταξιδιών στο ΑΕΠ, στην περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη, στην απασχόληση, στη διάχυση εισοδήματος, στην παραγωγή, σε σειρά άλλων κλάδων της οικονομίας και παραγωγικών δραστηριοτήτων, αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται παγκοσμίως.

Δήλωση του Βουλευτή Ν.Δ. Χαλκιδικής Γ. Βαγιωνά για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών

Η ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας σε πρώτη δύναμη στο Νομό συνιστά μία επιλογή ευθύνης για την διαχείριση κρίσιμων θεμάτων άμεσα συνδεδεμένων με την αναπτυξιακή προοπτική, την προστασία των θέσεων εργασίας και την διασφάλιση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της Χαλκιδικής μας.

Ως εκλεγμένος Βουλευτής του Νομού, ευχαριστώ από καρδιάς τους συντοπίτες μου, τους Χαλκιδικιώτες και τις Χαλκιδικιώτισσες, για τον αγώνα και την προτίμησή τους στη Νέα Δημοκρατία και υπόσχομαι να τιμήσω στο ακέραιο πάνω και πέρα από κομματικές γραμμές την τιμητική εντολή τους, όπως το έκανα διαχρονικά, λειτουργώντας ως εκπρόσωπος όλης της κοινωνίας της Χαλκιδικής.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις πληγείσες περιοχές στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής (VIDEO)

Στις περιοχές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, περιόδευσε σήμερα κλιμάκιο της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ μαζί με τον Σάκη Βαρδαλή, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ. 
Στη διάρκεια της περιοδείας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κασσάνδρας Β. Κυρίτση και επισκέφθηκε τη Σίβηρη, όπου διαπίστωσε τα προβλήματα που προέκυψαν από τη δυνατή νεροποντή στις υποδομές του Δήμου, αλλά και σε σπίτια, επιχειρήσεις και ξενοδοχεία.

1o Tουρνουά Αγάπης του Α.Ο.Πολυγύρου


Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Κασσάνδρας

Μετά τη θεομηνία της 22ας Σεπτεμβρίου που έπληξε όλη την περιοχή της Κασσάνδρας, θα ήθελα από τη θέση του Δημάρχου να ευχαριστήσω ολόθερμα το Τεχνικό Προσωπικό του Δήμου μας που χειρίζεται τα μηχανήματα έργου, την Πολιτική Προστασία, την Τροχαία Νέων Μουδανιών, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κασσάνδρας, το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρειας καθώς και τη βάση ετοιμότητας Κασσάνδρας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για την αμέριστη βοήθεια και προσφορά τους στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων, με αποτέλεσμα την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν.
Σας ευχαριστώ,
Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας
Κυρίτσης Βασίλειος