Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

«Παρά φύσιν»

Αποκαλυπτικοί οι δύο μονομάχοι της κυβερνητικής εξουσίας στο debate, όπως στην Αμερική, στην τηλεμαχία, επί το ελληνικότερον.
Οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες, οι τρόφιμοι των κοινωνικών συσσιτίων, οι απόμαχοι της δουλειάς με τις συντάξεις πείνας, οι πρώην μικρομαγαζάτορες με τα λουκέτα στα χέρια, οι φτωχοί αγρότες χόρτασαν με τη δημιουργική ασάφεια των δύο αρχηγών, τα χαμόγελα και τα γελάκια, τα οποία ισομοιράστηκαν μεταξύ του υψηλότερου και του λιγότερο υψηλού.
Στο ίδιο έργο θεατές επί δεκαετίες, είδαν ότι οι δήθεν

Απόστολος Σιαπέρας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ στη Χαλκιδική

Ο Απόστολος Σιαπέρας σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, όπου “πρωταγωνιστεί” μαζί με τον συνομήλικο και συνυποψήφιο του στη Β’ Θεσσαλονίκης, Χαράλαμπο Ξεφτέρη, περιγράφουν με απλά και κατανοητά λόγια τους παραγωγικούς τομείς που δραστηριοποιούνται, τους λόγους που έκαναν το βήμα προς τη πολιτική παρά το νεαρό της ηλικίας του αλλά και το όραμα τους για μία καλύτερη Ελλάδα. Ένα όραμα που συνοψίζεται στη φράση του: “Να αφήσουμε τους εχθρούς που δεν υπάρχουν, να ξεβολευτούμε και να αφήσουμε την ευκολία του μικρόκοσμου μας…”.

Λ. Λαζόπουλος: Δίωρο ...προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ!

Παρακολουθώντας την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου που πραγματοποιήθηκε «έκτακτα» την Τρίτη το βράδυ (γιατί άραγε;), εύλογα θα αναρωτιόταν κανείς γιατί λέγεται «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και όχι «100+1 λόγοι να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές».
Ο Λ. Λαζόπουλος δεν πρωτοτύπησε στο ελάχιστο. Σέρβιρε τα ίδια, ξαναζεσταμένα επιχειρήματα περί παλικαρίσιας στάσης Τσίπρα στους «εκβιασμούς» των δανειστών, προσπάθησε να σπείρει αυταπάτες για το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ και την προσφορά του όλο αυτό το διάστημα στο σύστημα, αθωώνοντας ταυτόχρονα την

Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας


Έλα Αλέκο; Τα έμαθες τα νέα;

Άγιος Νικόλαος: Πολιτική εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα ο Δωρεάν Καρδιαγγειακός Έλεγχος στο ΚΑΠΗ Πολυγύρου

Συνολικά 98 μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πολυγύρου συμμετείχαν στο πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού Καρδιαγγειακού Ελέγχου που διοργάνωσε σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».
Οι ηλικιωμένοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο Λιπιδαιμικού Προφίλ (Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, γλυκόζη αίματος κ.α.) και μέτρηση αρτηριακής πίεσης, από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα όσους εξετάστηκαν για τα ευρήματα του ελέγχου.

Κατασκευή έργων συλλογής, μεταφοράς λυμάτων Τ.Κ. Ν. Πλαγίων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του έργου που αφορά την Κατασκευή έργων συλλογής, μεταφοράς λυμάτων της Τοπικής Κοινότητας Νέων Πλαγίων αρχικού προϋπολογισμού 10.548.480,00 € και αφορά την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου με βαρύτητα καθώς και έργα αναρρόφησης.
Η σύμβαση ύψους 8.566.770,73 € (με Φ.Π.Α.23%) υπογράφηκε την 27-3-2015 και έχει διάρκεια περαίωσης 20 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. (Ταμείο Συνοχής – Εθνικοί Πόροι) και πρόκειται να δώσει λύση στην περιοχή.
Οι εργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή αφορούν το δίδυμο καταθλιπτικό αγωγό ο οποίος θα μεταφέρει τα ακάθαρτα λύματα από το αντλιοστάσιο έξω από τον οικισμό της Νέας Τρίγλιας στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Νέας Τρίγλιας.

To διακύβευμα των εκλογών

Άρθρο τοτ Στέλιου Βαλιάνου
Καταθέτω την απλή μου αγωνία: Τι κάνουμε στις 21 Σεπτέμβρη; Πως θα φαντάζει η Χώρα την επομένη των εκλογών και πως θα έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό; Θα έχει υπάρξει σταθερή Κυβέρνηση; Θα έχει εξασφαλιστεί η απαιτούμενη μακροημέρευση (γιατί όχι και τετραετίας;) του σχήματος κυβερνητικής συνεργασίας που θα προκύψει ή το μέλλον αυτού του τόπου θα παραμένει έρμαιο των μανιφέστων και της επαναστατικής γυμναστικής κάποιων , οι οποίοι δεν έχουν συντονιστεί ακόμα με τις αδήριτες ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας; Ποιες πολιτικές δυνάμεις μπορούν να εγγυηθούν ότι μπορούν να προχωρήσουν

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη


Τσίπρας: Είμαστε κάθε λέξη από το μνημόνιο αυτής της χώρας

Kοινός απατεώνας...

Θρασύτατη αθλιότητα του Λαζόπουλου, η προσπάθειά του να ταυτίσει τη Λαϊκή Ενότητα με τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως και οι δύο είναι υπέρ της δραχμής. Ξέρει πολύ καλά ο γελωτοποιός του βασιλέως τη σαφέστατη δήλωση του Μιχαλολιάκου:
"Η Ελλάδα δεν έχει επιλογή αυτή την στιγμή. Για την Ελλάδα υπάρχει μόνο ευρώ και με σκληρούς όρους".
Την ξέρει, αλλά ποντάρει στο ότι μπορεί να μην την ξέρει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού του κοινού. Λειτουργεί, έτσι, συνειδητά ως κοινός απατεώνας, ξεγελώντας τον κόσμο, υποτιμώντας το κοινό του, και ως θλιβερός λασπολόγος σε βάρος ενός αριστερού κόμματος.

Η πρώτη φορά "Αριστερή κυβέρνηση" έκανε την Ελλάδα "ξέφραγο αμπέλι"

Του Γιώργου Βαγιωνά, υποψήφιου Βουλευτή ΝΔ Νομού Χαλκιδικής
Η εισροές προσφύγων και παράνομων μεταναστών προς την χώρα μας είναι ένα φαινόμενο το οποίο η ΝΔ και το είχε προγνώσει αλλά και από την πρώτη στιγμή είχε υπογραμμίσει την ανάγκη για άμεση και ενεργή δράση τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Το μεταναστευτικό είναι ένα πρόβλημα που αφορά άμεσα την Ελλάδα, είναι όμως ένα κατ' εξοχήν ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρόβλημα, το οποίο η κυβέρνηση της "πρώτη φορά Αριστέρα" υποτίμησε. Αγόμενη και φερόμενη από τις ιδεολογικές της αγκυλώσεις, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να θέσει το πρόβλημα στη σωστή του βάση.

Λαζόπουλος - Μνημόνιο 3: σημειώσατε διπλό


Κυρ Αλέκο, κυρ Αλέκο...


Οι Σκουριές στο "Αντιδραστήριο" της ΕΡΤ 3

Παρακολουθήστε το αφιέρωμα στο κίνημα των Σκουριών, σήμερα, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00 μμ στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 "Αντιδραστήριο".
Διαδυκτιακά μπορείτε να το παρακολουθήσετε στη παρακάτω διεύθυνση:
http://webtv.ert.gr/ert3-live/

ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εδώ ειμαστε αδελφια, με τη «συνεχεια του θρίλερ» που ονομάζεται ΥΓΕΙΑ, και τα ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της, και σε βάρος ΟΛΩΝ των ασφαλισμένων, που όπως έχω γράψει ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ φορές, μόνο ασφαλισμένοι δε μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι.
Έγραψα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές, για το χάλι της υγείας στη χώρα μας, για φωνές ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ και ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ πρώτα απ’ όλα από ΓΙΑΤΡΟΥΣ των οποίων ΜΑΛΛΙΑΣΑΝ οι γλώσσες να προειδοποιούν ΟΛΟΥΣ τους «μεταρρυθμιστές», και να λένε πως ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…..

Συναντήσεις του επικεφαλής Χαλκιδικής με "Το Ποτάμι" Απόστολου Σιαπέρα σε Πολύγυρο και Ν.Προποντίδα

Επίσκεψη του κ.Σιαπέρα στο Νοσοκομείο Πολυγύρου
Στη συνάντηση μας με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, κ. Μάριο Πυρπασόπουλο ενημερωθήκαμε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Πολυγύρου αλλά και τα προβλήματα διασύνδεσής του με τα Κέντρα Υγείας της Χαλκιδικής. Μας τόνισε επίσης την ανάγκη για ένα θεσμικό πλαίσιο αξιολόγησης των ιδιωτικών ιατρείων.
Στο Νοσοκομείο Πολυγύρου επισκεφθήκαμε τη μονάδα Τεχνητού Νεφρού και συζητήσαμε αναλυτικά τα προβλήματα των νεφροπαθών στην Χαλκιδική και ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες. Πληροφορηθήκαμε με