Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας


Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας ο Μανώλης Γλέζος.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος και στην τρίτη θέση η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση.
Στην τελευταία, 12η, τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας βρίσκεται η οικονομολόγος, ακαδημαϊκός, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη.
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Χαλκιδική


ΟΙ «17 ΩΡΕΣ» ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ

Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Ο κ.Τσίπρας για να το επαναλαμβάνει συνεχώς μάλλον θα του έχουν πει ότι είναι κάτι πολύ σπουδαίο και πολύ πιασάρικο. Αναφερόμαστε στη διαρκή υπόμνηση εκ μέρους του αυτών των περίφημων «17 ωρών» κατά την τελική διαπραγμάτευση των Βρυξελλών. Το είπε μια, το είπε δυο, το έχει πει καμιά διακοσαριά φορές από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, και δώστου οι «17 ώρες», και ξανά οι «17 ώρες», και μπίχτου οι «17 ώρες»…
Επειδή, λοιπόν, το θέμα κατάντησε αηδία – πολύ περισσότερο που το εν λόγω περήφανο «17ωρο» κατέληξε στο «περήφανο» και «αριστερό» τριετές Μνημόνιο - καλό θα ήταν οι κειμενογράφοι και οι επικοινωνιολόγοι του Τσίπρα να λάβουν υπόψη τους τα εξής:

Υποκρισία και προεκλογικά ψέματα από τον #syriza για τις #skouries

Λαϊκή Ενότητα: «Μην τους αφήνετε να σας φοβίζουν»


Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ)

Η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής ενημερώνει ότι την Παρασκευή 11/9/2015 και ώρα 19.30μμ στο Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκο Ανδρουλάκη

Δυναμική συμμετοχή της Χαλκιδικής στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού TourNatur 2015 στο Ντίσελντορφ

Για πρώτη φορά η Χαλκιδική συμμετείχε στην διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού TourNatur με σκοπό τη στοχευμένη προσέλκυση τουριστών που θα βοηθήσει στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.
 Η έκθεση, που ξεπέρασε τους 40.000 επισκέπτες φέτος σύμφωνα με τους διοργανωτές, πραγματοποιήθηκε  στο εκθεσιακό κέντρο  Messe Düsseldorf Exhibition Center στο Ντίσελντορφ  στις 4 - 6 Σεπτεμβρίου 2015 και θεωρείτε η πιο σημαντική έκθεση περιπατητικού και ορειβατικού τουρισμού. 
 Η Χαλκιδική στην πρώτη της συμμετοχή, είχε δυναμική παρουσία με αυτόνομο περίπτερο 15τμ και παρουσίασε στο κοινό τις μοναδικές περιπατητικές και ποδηλατικές της διαδρομές, οι οποίες συνδυάζουν τη μοναδικότητα του φυσικού τοπίου και την ιστορική και πολιτιστική της

Οι υποψήφιοι του «Ποταμιού» στο Δημαρχείο Πολυγύρου

Τους υποψήφιους βουλευτές του Ποταμιού, Απόστολο Σιαπέρα, Μαρία Παπαδημητρίου, Νίκο Καρανταγλή και Μαρία Καραθανάση, υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους υποψήφιους βουλευτές για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου αλλά και για τα προβλήματα, που καλείται να αντιμετωπίσει σε σχέση με την υλοποίηση έργων οδικών, περιβαλλοντικών, σχολικής στέγης κλπ. Περιέγραψε ακόμη τη δύσκολη κατάσταση που δημιουργείται κάθε

Το Ποτάμι στο μπαλκόνι της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ

Υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού, στη Χαλκιδική, βρέθηκαν σήμερα στον Πολύγυρο για τον προεκλογικό τους αγώνα.
Ένα μικρό διάλειμμα για ξεκούραση και καφέ έκαναν στο μπαλκόνι του καφέ ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ.
Στη φωτογραφία από αριστερά: 
Καρανταγλής Νίκος, εθελόντρια του Ποταμιού, Σιαπέρας Απόστολος και Καραθανάση Μαρία.
Μαζί τους στη παρέα ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Πολυγύρου Νίκος Βασιλάκης.

Λιποθυμικά επεισόδια στις στοές της Ολυμπιάδας

Σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι, οι μεταλλωρύχοι στα υπόγεια της Ολυμπιάδας, ζήτησαν έκτακτη ιατρική βοήθεια.
Άμεσα ο γιατρός της εταιρείας ανταποκρίθηκε, επισκέφτηκε τους υπογείτες και μετά από λίγο ζητήθηκε άμεσα ασθενοφόρο στα υπόγεια.
Το ασθενοφόρο ακολούθησε μετά από λίγο το ειδικό όχημα μεταφοράς προσωπικού.
Τελικά από το Τμήμα Υγείας της Ελληνικός Χρυσός, βγήκαν από τα υπόγεια 24 εργαζόμενοι από τους εγκλωβισμένους, κάποιοι από αυτούς οδηγήθηκαν με

"Πόσο του δίνεις ώσπου να σε ξαναπουλήσει;"

Εξώφυλλο στο UNFOLLOW Σεπτεμβρίου

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΣΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Πολυγύρου ενημερώνει τα μέλη του ότι τα μαθήματα διδασκαλίας αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου, όπου θα γίνει και η επιβεβαίωση των εγγραφών (απογεύματα).
Ώρες διδασκαλίας: Κάθε Τρίτη, 18.00 – 19.00 (αρχάριοι), 19.00 – 20.00 (προχωρημένοι), 20.00 – 21.00 (προχωρημένοι - αγωνιστική ομάδα), κάθε Τετάρτη, 18.00 - 19.00 (β΄ τμήμα, αρχάριοι), 19.00 - 21.00 (εντευκτήριο), κάθε Σάββατο, 18.00 – 19.00 (προχωρημένοι – αγωνιστική ομάδα), 19.00 – 20.00 (Τμήμα ενηλίκων).

Προεκλογικό σποτ ΑΝΤΑΡΣΥΑ


"Γιατί δε βγάζουν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος τα πορίσματα των ελέγχων της Ελληνικός Χρυσός;"

Από το Φεβρουάριο του 2015, έχουν συνταχθεί εκθέσεις των επιθεωρητών περιβάλλοντος που αναφέρονται σε σωρεία παρανομιών της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. Οι επιθεωρητές περιβάλλοντος οφείλουν στη συνέχεια – και μετά την απολογία της εταιρείας – να προβούν σε πράξη βεβαίωσης. Κάθε εύλογο χρονικό διάστημα για αυτή τη διαδικασία έχει παρέλθει, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.
Από την άλλη πλευρά η Ελληνικός Χρυσός κλιμακώνει την πίεσή της στην υπηρεσιακή κυβέρνηση για την ανάκληση της απόφασης του πρώην υπουργού ΠΑΠΕΝ, με την οποία αναστέλλονται οι εργασίες στα υποέργα Σκουριών και η εξόρυξη στην Ολυμπιάδα.

Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής

Η  λίστα υποψηφίων Βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής όπως επικυρώθηκε από τα αρμόδια όργανα.
1. Δριβελέγκας Ιωαννης
2. Πάνας Αποστολος
3. Κομπόγιαννος Χρηστος
4. Αβέρη Ασημίνα
5. Ζέππος Ιωάννης

Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ Νομού Χαλκιδικής

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής  ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής την Παρασκευή 11/9/2015 και ώρα 12.00 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πολυγύρου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) του Νομού Χαλκιδικής, παρουσία του Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ  Νίκου Ανδρουλάκη.

ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ: «Θα μείνουμε εδώ μέχρι να γυρίσουμε στις δουλειές μας»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΠΕΝ
Εμείς οι εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας, πάντα παλεύαμε για το ψωμί μας και το μέλλον των οικογενειών μας. Σήμερα, αντί να παλεύουμε για αυτό στις στοές, στα εργοστάσια, στα γραφεία και στα μηχανουργεία μας, αναγκαζόμαστε να δώσουμε αυτήν την μάχη στο πεζοδρόμιο.
Βρισκόμαστε στο πεζοδρόμιο του ΥΠΑΠΕΝ, έξω από το Υπουργείο που μας έβγαλε στο δρόμο για τα συμφέροντα κάποιων μια μέρα πριν την κήρυξη των εκλογών, και θα μείνουμε εδώ μέχρι να γυρίσουμε στις δουλειές μας.

Μεταλλωρύχοι κατασκήνωσαν έξω από το υπ. Περιβάλλοντος


Λένε ότι δεν θα φύγουν αν δεν δικαιωθούν μετά την απόφαση Σκουρλέτη για αναστολή εργασιών στις Σκουριές 
Σκηνές έξω από το Υπουργείο Παραγωικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στην Μεσογείων έστησαν από νωρίς το πρωί, οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής που δηλώνουν αποφασισμένοι να μέινουν έξω από το Υπουργείο μέχρι να δωθεί οριστική λύση στο θέμα των Μεταλλείων Κασσάνδρας.
Οι μεταλλωρύχουν δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα και να κατασκηνώσουν έξω από το Υπουργείο επ' αόριστον, αν δεν βρεθέι εδω και τώρα λύση, την ώρα που οι συνάδερφοί τους στην Χαλκιδική, παραμένουν για 16η μέρα ταμπουρωμένοι στις στοές.

Παγκόσμια πρωτοτυπία!!!


Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΪΝΤΑΝΩΝ

ΜΕΡΙΚΕΣ «ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ».
Ζούμε σε μια χώρα, στην οποία οι εκλογές έχουν γίνει πλέον «Εθνικό Σπορ», με ότι συνεπάγεται οικονομικά κάτι τέτοιο.
Ζούμε σε μια χώρα, στην οποία τα κόμματα, κοντεύουν να γίνουν πιο πολλά από τους ψηφοφόρους, με ότι συνεπάγεται ΚΑΙ ΑΥΤΟ οικονομικά…. Όταν για παράδειγμα ΚΑΠΟΙΟΣ πολιτικός έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ στον χώρο τον οποίο βρισκόταν (φαινόμενο που συμβαίνει τακτικότατα) «αποχωρεί», και αντί να πάει σπίτι του και να αφήσει τη χώρα ήσυχη, αυτός πάει και ιδρύει κόμμα για να «σώσει» τη χώρα, αλλά και για να εξακολουθεί να εισπράττει από το κρατικό (αραχνιασμένο) ταμείο…